Siyaset

Siyaset Haberleri

Şahin: Simit bizden sohbet sizden

AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin ve ekibi, 31 Mart 2024 Yerel Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine başladı.

Bora Balcıoğlu Silivri'nin her köşesinde

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve ekibi, Çanta Balaban ve Sancaktepe mahallelerini kapsayan yoğun bir seçim kampanyası yürütüyor. Mahalle muhtarlarından esnafa ve kadınlara kadar geniş bir kesimle buluşan Balcıoğlu, toplumun talep ve önerilerine kulak veriyor.

Başkan Yılmaz Nevşehirlilerle buluştu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Nevşehirliler Derneğinde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Başkan Yılmaz’a AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın eşlik etti.

Bora Balcıoğlu hız kesmiyor

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve İlçe Başkanı İbrahim Kömür, yoğun seçim kampanyası çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Adayı Balcıoğlu, Silivri'nin Değirmenköy ve Ortaköy bölgelerinde bulunan fabrikalara gerçekleştirdiği ziyaretlerle işçilerin nabzını tutarken, aynı zamanda gerçekleştirdiği kadın buluşmalarıyla kadınların gönlünü fethetmeye devam ediyor.

Balcıoğlu, Özel Eğitim Çocuklarının Eğitmenleriyle buluştu

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, İlçe Başkanı İbrahim Kömür, ilçe yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte Özel Mesut Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Özel eğitim gereksinimli çocukların eğitmenleriyle buluşarak, onların sesine kulak verdiler.

Başkan Yılmaz’dan Değirmenköy’e Kapalı Düğün Salonu ve Etüt Merkezi sözü

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Önünüzü açan, önünüzdeki engelleri süpüren ve önünüzdeki engelleri tek tek yıkan bir belediye başkanı olmaya devam edeceğim” dedi.

Balcıoğlu, kadınlar ve fabrika işçileriyle buluştu

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, doğup büyüdüğü Gazitepe Mahallesi'nden başlayarak, Silivri'nin dört bir yanında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Kadınlarla içten buluşmalardan fabrika işçileriyle samimi diyaloglara, Balcıoğlu toplumun her kesimiyle doğrudan iletişim kurmaya devam ediyor.

Volkan Yılmaz gece gündüz mesaide

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, hafta sonu mesaisi kapsamında Silivri’de çeşitli etkinlik ve açılışlara katıldı. Başkan Yılmaz ayrıca Silivri’de devam eden çalışmaları da yerinde inceledi.

Balcıoğlu’ndan pazarcı esnafına “Kapalı Pazar” sözü

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu,semt pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafına ve vatandaşlara Kapalı Pazar Yeri yapacağının sözünü verdi.

Yeniden Çatalca yeniden Mesut Üner

Görev süresi boyunca her alanda yaptığı hizmetlerle Çatalca ilçesine adeta altın çağını yaşatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçtiğimiz hafta sonu Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde gerçekleşen AK Parti İstanbul’un ilçeleri aday tanıtım organizasyonunda yeniden Cumhur İttifakı Çatalca Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Volkan Yılmaz” dedi

Cumhur İttifakı İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımlarıyla yapıldı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeniden Cumhur İttifakı’nın Silivri Belediye Başkan Adayı oldu.

İmamoğlu, CHP Silivri İlçe yönetimi ile bir araya geldi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, beraberinde CHP İl Başkanı Özgür Çelik ve parti Meclisi üyeleri Berker Esen, Bedirhan Berk Doğru, Cem Aydın, Turgay Özcan, Mahir Yüksel'inde katılımıyla CHP İlçe örgütü ile bir araya geldi.

Yılmaz ve Yalçın, Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Ankara'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Başkan Yılmaz: “Kadınlarla yeni bir üretim hikâyesi yazacağız”

Silivri Belediyesinin Avrupa Birliği Erasmus Projeleri kapsamında yürütmüş olduğu “Tarım Kooperatiflerinde Kadının Güçlendirilmesi” projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’de kadınlar üretiyor anlayışımızın bir gereği olarak, kalıcı ve köklü çözümler geliştirebilmek amacıyla, kooperatifçiliğin yaygınlaşmasını hedefleyerek birçok çalışma yaptık” dedi.

Bora Balcıoğlu, Silivri'nin yarınları için yürekten adımlar atıyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) enerjik Belediye Başkanı adayı Bora Balcıoğlu, İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve İlçe Yönetim Kurulu ile birlikte “Silivri için Yürekten" sloganı ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Yılmaz Çayırdereli kadınlarla buluştu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Çayırdere Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Volkan Yılmaz, “Sizlere dokunmayı, sizleri dinlemeyi ve sizlerle bir arada olmayı kendimize rehber edindik” dedi.

Bora Balcıoğlu: “Silivri’nin tüm kadınları hak ettiği değeri görecek”

Silivri, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkanı adayı Bora Balcıoğlu'nun enerjisi ve vizyonuyla hareketleniyor. Belediye Başkanı Adayı Balcıoğlu, "Silivri için Yürekten" sloganıyla yola çıkarak, CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve yönetim kurulu üyeleri eşliğinde Silivri’nin dört bir yanını, 2024 yerel seçimlerinde zafer hedefiyle ziyaret etmeye devam ediyor.

Kömür: “CHP olarak bu oyuna düşmeyeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, yazılı bir açıklama yaptı. Kömür, mesajında 'Birilerinin unutulmaya yüz tutmuş isimlerini yeniden canlandırma çabasıyla hareket ederek kurguladığı kirli oyunun farkındayız bizler CHP Silivri ilçe örgütü olarak bu oyuna düşmeyeceğiz' dedi.

Başkan Yılmaz: “Nice eserler inşa edeceğiz”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşayan Ordulular ile kahvaltıda bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Başkan Yılmaz, “Biz yaptık, yine biz yapacağız. Başardık, yine biz başaracağız. Ürettik, yine biz üreteceğiz ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin yeni yüzyılıyla birlikte nice eserlerin şeref madalyasını hep birlikte göğsümüzde taşıyacağız.” dedi.

Toplam 280 haber.