Siyaset

Siyaset Haberleri

Yılmaz: “ispatlamayan müfteridir iftiracıdır”

Silivri Belediye Meclisi eylül ayı toplantısında CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız’ın belediye çalışanlarının iş bırakma eylemiyle ilgili aleyhte açıklamalarını değerlendiren Başkan Yılmaz, “Mesai arkadaşlarımızın sıkıntısı benim sıkıntımdır. Her birinin şartlarını iyileştirmek benim görevimdir. Hepimiz tarafından bilinen işçi kardeşlerimizin sıkıntılarını malzeme yapmak ise en basit ifadeyle siyasi ahlaksızlıktır.” dedi.

Başkan Yılmaz: “cevap 7 ay sonra sandıkta verilecektir”

Silivri Belediye Meclisi eylül ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, İBB’nin vadedip hayata geçiremediği projeleri, İBB’nin Örnek Köy Projesi’ndeki eksiklikleri ve bölgeye yatırım konusunda birçok eksiği bulunan İSKİ’yi değerlendirdi. Başkan Volkan Yılmaz’ın gündeminde tesisleriyle Silivri’deki yaşamı olumsuz etkilemesine rağmen bugüne kadar hiçbir yatırım yapmayan İSTAÇ da vardı.

Çatalca meclisinde bir ilk

Çatalca Belediye Meclisi Eylül Ayı 2023 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 4 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 11.00’da Başkan Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Tatil bitti, meclis çalışmaya başladı

Silivri Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 04 Eylül 2023 Pazartesi Günü 10.30’da gerçekleştirilecek.

Yalçın:' CHP yöneticileri skandal bir tavır sergilemiştir'

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, yaptığı yazılı açıklamasıyla CHP İlçe Başkanı Berker Esen'i hedef aldı. Yalçın, 'Söz de işçi haklarını savunan CHP zihniyetinin ilçe başkanı Berker Esen, CHP'li belediye meclis üyeleri ve CHP ilçe yöneticileri de bu gayriyasal durumu destekleyen skandal bir tavır sergilemiştir' dedi.

MHP'de görev değişimi

MHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı değişti.

Pamuk: Türkiye’nin değil Dünyanın gidişatına yön veren AK Partinin kuruluş yıldönümü kutlu olsun

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, AK Partinin kuruluş yıldönümünü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Esen güven tazeledi

CHP Silivri 13. Olağan İlçe Kongresi, hafta sonu gerçekleştirildi. Esen, delegelerin oylarıyla güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi.

Yalçın güven tazeledi

MHP Silivri 12. Olağan İlçe Kongresini gerçekleştirdi.

Milletvekili Bölük'ten Silivri ziyareti

AK Parti İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük, Silivri'de meslek kuruluşlarını ziyaret etti.

MHP ile CHP aynı gün kongreye gidiyor

Silivri’de Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı ile Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı olağan genel kurullarını aynı gün gerçekleştiriyor.

Çatalca halkı unutulmaz bir yaz yaşıyor

Çatalca halkı Başkan Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte bir tarafta ilçe tarihine altın harflerle kazınan projelerin tamamlanmasıyla diğer tarafta ise bitmek bilmeyen kültür-sanat etkinlikleriyle rüya gibi günler yaşamaya durmaksızın devam ediyor.

İYİ Parti'de yönetim değişikliği

İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı'nda divan kurulu değişikliğine gidildi.

Selimpaşa’nın 11 yıllık problemi tarihe karıştı

İBB Meclisi temmuz ayı toplantısında Selimpaşa’daki kentsel sit alanı sınırları için yapılan yeni çalışmanın görüşmeleri sırasında konuşan Başkan Yılmaz, “Selimpaşa’daki kentsel sit alanında yaşayan vatandaşlarımız binalarını onaramıyor, tadilat edemiyor, yıkıp yerine yenisini yapamıyordu. 11 yıldır süren bu problemi bugün tarihe karıştırıyoruz.” dedi.

Başkan Yılmaz’dan İBB’ye: “Böyle belediyecilik yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi!”

İBB Meclisi temmuz ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, CHP’li İBB yönetiminin İstanbul’a yeni halk plajları ve piknik alanları kazandıramadığını ifade etti. Başkan Volkan Yılmaz ayrıca sinek ve uçkunla mücadelede yetersiz kalan İBB’nin yetkiyi bir an önce ilçe belediyelerine devretmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Yılmaz: “İski’nin arıtma ve kanalizasyonlardaki eksik yatırımlarını hızlıca yapması gerekiyor”

Silivri Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, İSKİ’nin Silivri’deki paket arıtma ve kanalizasyon konusundaki eksik yatırımlarını hızlıca, bir an önce yapması gerektiğini ifade etti. Başkan Volkan Yılmaz’ın gündeminde Silivri Belediyesinin ağaç desteği isteğinin İBB tarafından sürekli reddedilmesi de vardı.

Silivri belediyesi belediyecilik hikâyesi yazıyor

Silivri Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, Silivri Şehir Geçiş Viyadüğü Projesi, yapımında sona yaklaşılan belediye ek hizmet binaları ve Silivri Belediyesinin tarımsal faaliyetleri hakkında önemli bilgiler verdi. Başkan Yılmaz’ın gündeminde 6 Şubat’ta meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşlara verilen destekler de vardı.

Başkan Yılmaz: “Silivri Belediyesi artık kabına sığmıyor”

Başkan Yılmaz, Silivri’deki eğitim ve sağlık yatırımları hakkında önemli bilgiler verdi. Silivri Belediyesi ve Nakipoğlu ailesi iş birliğiyle ilçeye kazandırılan Gülsen & Ökkeş Nakipoğlu Engelsiz Yaşam Merkezinin açılışının temmuz ayı sonuna doğru yapılacağını açıkladı.

Başkan Yılmaz: “Silivri İstanbul için bir fırsattır”

Silivri Belediye Meclisi 2023 yılı temmuz ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, Silivri’nin plajları ve Küçüksinekli Mesire Alanında Silivri Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları anlatarak, İBB’nin Silivri’deki sosyal belediyecilik yatırımlarında sınıfta kaldığını ifade etti. Başkan Volkan Yılmaz ayrıca Silivri’de yapımı tamamlanan ancak resmî açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında da bilgiler verdi.

Toplam 285 haber.