Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Yılmaz: “Silivri ışık hızıyla değişti”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren Nehir Kâğıtçılık Fabrikası ve UGC Cıvata Fabrikası yetkilileri ve çalışanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak sizin derdinizden ayrılmadan, sokakta, fabrikada, tarlada, bağda ve bahçede her daim vatandaşımızın yanında olduk” dedi.

Hakverdi'den Yılmaz'a nezaket ziyareti

Yeniden Refah Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Hakverdi'den Yılmaz'a nezaket ziyareti

Yeniden Refah Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Bora Balcıoğlu, Silivri merkezde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Silivri'de seçim atmosferi her geçen gün daha da ısınıyor. CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, dün Silivri Merkez'de Uğur Mumcu Meydanı, Fevzi Çakmak Caddesi, Akçeşme, Yemeniciler ve Kasaplar sokakları gibi önemli noktalarda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve semt pazarında kurulan seçim standını ziyaret etti. Balcıoğlu'nun bu ziyaretleri, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Balcıoğlu, Mert Reklam Fabrikasında İşçilerle buluştu

Silivri'nin seçim heyecanı kapsamında, CHP'nin belediye başkan adayı Bora Balcıoğlu'nun seçim kampanyası hız kesmeden devam ediyor. Balcıoğlu, son olarak Mert Reklam Fabrikasını ziyaret ederek, işçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Balcıoğlu'ndan Girişimci Kadınlara tam destek!

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Silivri'nin ekonomik ve sosyal hayatında kadınların daha etkin roller üstlenmeleri için yeni projeleri hayata geçireceklerini duyurdu.

Başkan Yılmaz Alibey Mahallesi’nde 3 Parkı birden açtı

Silivri Belediyesi tarafından Alibey Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Hasan Tüfekçi, Gümüş Sokak ve Zeki Yüksel Sokak parkları için toplu açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Önümüzdeki 5 yılda da hizmetlerle, eserlerle sizlerle beraber el ele ve gönül gönüle hizmet seferberliğinin yaşandığı bir Silivri olacak” dedi.

Başkan Yılmaz: “5 yılda 5 gün tatil yapmadım”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Uyumkent Sitesi’nde ikamet eden site sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 2019 yılından bugüne hep tarlada, sahada, inşaatta, fabrikada hasılı Silivri'de yaşayan vatandaşlarımızın olduğu her yerde olduk” dedi.

14 Milletvekili belediye başkan adayı gösterildi

Türkiye Büyük Millet Meclisinde görevde bulunan 14 milletvekili, partileri tarafından belediye başkan adayı olarak gösterildi.

Ezgi Yılmaz kadınların gönlünü fethetti

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın eşi Ezgi Yılmaz, MHP Silivri ve AK Parti Silivri ilçe kadın kolları yönetimleriyle bir araya geldi. Görüşme sonrasında partili kadınlarla birlikte sahilde bulunan çay bahçeleri gezilerek kadınlara çiçek verildi ve sohbet edildi.

Bora Balcıoğlu Çağdaşkent sakinleriyle buluştu

Silivri'deki seçim heyecanı devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, yerel seçimlere günler kala, Çanta Mahallesi'ndeki Çağdaşkent Site sakinleriyle bir araya geldi.

Balcıoğlu Ortaköy'de Kadınlarla Buluştu

Silivri'de seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. CHP Silivri Belediye Başkanı Adayı Bora Balcıoğlu ve eşi Sena Balcıoğlu, Ortaköy Mahallesinde kadınlarla bir araya geldi. Bu anlamlı buluşmada Silivri'nin geleceğinde kadınların ve gençlerin rolü vurgulandı.

Balcıoğlu, Emekli Polislerle bir araya geldi

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Silivri Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Sebahattin Gürses ve üyelerle bir araya gelen Balcıoğlu, Silivri'nin geleceğine dair projelerini ve vaatlerini paylaştı.

Başkan Yılmaz: “Silivri 5 yılda temellerin atılıp kurdelelerin kesilmesine alıştı”

Silivri Belediye Meclisi şubat ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, amatör spor kulüplerinin desteklenmesi ve Yeni Mahalle’de yapılacak yeni spor tesisiyle ilgili detaylı bilgiler verdi. Başkan Yılmaz’ın gündeminde Silivri Belediyesinin tarım politikaları ve belediye tarafından tamamlanan projelerin açılış törenleri de yer aldı.

Başkan Yılmaz: “Bu şehre hizmetkâr olmaya devam edeceğiz”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Şehrigül Konaklarında ikamet eden site sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Sizlerle olan birlikteliğimizi ve sizlerle birlikte kurduğumuz gönül köprüsünü güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Mesut Üner’den Ankara çıkarması

Görev süresi boyunca Çatalca’ya efsane hizmetler kazandırırken Çatalca–Ankara arası adeta mekik dokuyan Başkan Mesut Üner, seçimlere iki aydan daha az bir zaman kalmasına rağmen ilçeye hizmet yolunda yine Ankara çıkarması gerçekleştirdi.

Başkan Yılmaz: “Silivri’nin sorunlarını çözerken hiçbir mazeret üretmiyoruz”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren Seluz Kimya Fabrikası yetkilileri ve çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri'nin ne kadar kronik, birikmiş ve üzerinde mazeret üretilen problemi varsa hepsini çözdük” dedi.

Bora Balcıoğlu, Ekrem İmamoğlu ile birlikte depremzedelerle buluştu

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, depremin yıldönümünde Hatay’a gitti.

Başkan Yılmaz’dan Kavaklı’ya Düğün Salonu sözü

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kavaklı Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri'deki hanımefendilerle aramızdaki gönül köprüsünün çok güçlü olduğunu ve bu köprüyü yıkmaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini biliyorum” dedi.

Toplam 280 haber.