Siyaset

Siyaset Haberleri

Bora Balcıoğlu, Pazarcı esnafından destek istedi

CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Fatih Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışının ardından semt pazarını ve esnafları ziyaret etti. Balcıoğlu, bu ziyaretlerde esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi, "Geleceğin Silivri'si" vizyonunu paylaşarak, her kesimden destek istedi.

Bora Balcıoğlu, fabrikası işçileriyle buluştu

Silivri'nin geleceğine yön verme amacı taşıyan CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyası çerçevesinde Silivri Ambalaj fabrikasını ziyaret etti.

CHP’den birlik beraberlik mesajı

CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Megasaray Toplantı Salonu'ndaki "Geleceğin Silivri'si" halk buluşmasıyla seçim kampanyasına güçlü bir başlangıç yaptı.

Başkan Yılmaz: 24 Şubat’ta “Yeni Yüzyılda Yüz Akı Eserler” temalı proje tanıtım toplantımızı gerçekleştireceğiz

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’nin emrinde, Silivri’deki çocukların, gençlerin, yaş almış büyüklerin ve hanımefendilerin yanında bir belediyecilik anlayışıyla hep sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hakverdi: Silivri'ye Refah Gelecek!

Yeniden Refah Partisinden Silivri Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ömer Hakverdi’nin ilk açıklaması, Silivri’ye refah gelecek oldu.

Başkan Yılmaz: “Silivri’yi daha da güzelleştireceğiz”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Gümüşyaka Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Daha çok çalışarak ve ‘Durmak yok yola devam’ diyerek Silivri’mizi daha da güzelleştirmeyi, yeni hizmetlerimizi hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Balcıoğlu, Yavuz Alçi'yi Meclis Listesine alıyor

Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, yerel yönetimde işbirliğini güçlendirecek önemli bir karara imza attı. Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi, Balcıoğlu'nun CHP'den belediye meclisi üyesi listesine dahil olacak.

Başkan Yılmaz: Önümüzdeki 5 yıllık süreçte de yanınızda olmaya devam edeceğim

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren Hobi Otomotiv Firması ve Sapro Fabrikası yetkilileri ve çalışanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak sizin gibi düşünmeye ve hep sizin yanınızda olmaya bulunmaya zen gösterdik” dedi.

Bora Balcıoğlu, Demokrasinin temel taşlarıyla omuz omuza

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Silivri'nin muhtarlarıyla muhtarlayıla bir araya geldi. Toplantıda, demokrasinin temel taşları olarak nitelendirilen muhtarlarla katılımcı bir yönetim anlayışının sergileneceği ve muhtarların sorunlarına daha hızlı çözümler üretileceği vurgulandı.

Bora Balcıoğlu, Silivri STK Liderleriyle buluştu

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, ilçe başkanı İbrahim Kömür ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivri'de bulunan sivil toplum kuruluşlarının liderleriyle bir araya geldi.

Başkan Yılmaz Kadıköylü kadınlarla buluştu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kadıköy Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz kadınlarla buluşmasının ardından Kadıköy Mahalle Evinin açılış törenini gerçekleştirdi.

Başkan Yılmaz: Sayarken yorulduğumuz hizmetlerimizi yaparken hiç yorulmadık

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Çanta Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak kadınlarımızdan aldığımız geri bildirimlerle yol haritamızı belirlemeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz: “Kadın elinin değdiği her yer güzelleşiyor”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Manastır Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin kadın üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak kadınlarımızla bu şekilde toplantılar gerçekleştirdiğimiz zaman toplumun tüm kesimlerine dokunmuş oluyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz: “Daha güzel bir Silivri için çalışmaya devam edeceğiz”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de hizmet veren kadın kuaförleri ve güzellik merkezi işletmecileriyle gerçekleştirilen kahvaltı programına katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak görev süremiz boyunca Silivri’de kronikleşen birçok sorunu üzerine giderek çözdük” dedi.

Bora Balcıoğlu, Ayfar Otomotiv işçileriyle buluştu

Silivri'nin geleceği için adımlar atan CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Ayfar Otomotiv Sanayi fabrikasında işçilerle buluşarak, sürdürülebilir ve adil belediyecilik vizyonunu paylaştı. Kreş ve gündüz bakım evi projeleri ile eğitim ve sosyal yardım projeleri hakkında konuştu.

Başkan Yılmaz: “Kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren Silivri Ambalaj Fabrikası ve Albayrak Tente Fabrikası yetkilileri ve çalışanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak herkese eşit mesafede durarak bir pergelin sabit ucu olmaya devam edeceğiz” dedi.

Balcıoğlu, saha çalışmalarını sürdürüyor

Silivri'de seçim heyecanı devam ediyor. CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte saha çalışmalarını sürdürüyor.

Yılmaz, MHP Mahalle Başkanlarıyla buluştu

Bir yandan Silivri’ye hizmet çalışmalarını sürdüren, bir yandan da seçim çalışmalarına devam eden Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, MHP Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi. 

Cumhur İttifakından SKM buluşması

Silivri Cumhur İttifakı paydaşlarının SKM ekipleri bir araya geldi.

Toplam 280 haber.