Siyaset

Siyaset Haberleri

Simge Kandemir adaylık için başvurdu

İSMMMO Silivri Temsilcisi Simge Kandemir Kesen, CHP'den belediye meclis üyesi adayı olmak için başvurdu.

ÇATALCA’DA BİTMEK BİLMEYEN TEMEL ATMA VE AÇILIŞ TÖRENLERİ

Çatalca ilçesine altın çağını yaşatma yolunda emin adımlarla ilerleyen Başkan Mesut Üner, geçen hafta ilçe halkı ve ilçe protokolünün katılımıyla ‘’Çakıl, Elbasan ve Ovayenice Sosyal Tesisleri’’ projesinin temel atma törenini gerçekleştirmişti. Başkan Mesut Üner bu kez temel atma töreninden bir hafta geçmeden adeta nerede kalmıştık dedirtti ve ‘’Çatalca Belediyesi Çocuk Bakımevi’’ açılışını gerçekleştirdi.

CHP'de süreç başladı

CHP'de adaylıklar için başvuru süreci başladı.

Türkyılmaz: Türkiye yüz yılında Silivri’mizi daha yukarıya çıkarmak için Aday Adayıyım

AK Parti’de çeşitli görevlerde bulunan Hasan Türk Yılmaz, Silivri Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunarak, “Türkiye yüz yılında Silivri’mizi daha yukarıya çıkarmak için aday adayıyım” dedi.

Sami Barlas, resmen Belediye Başkan Aday Adayı

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Silivri Belediye Başkanı Aday Adaylığı dosyasını teslim etti.

Hayati Arkaz Avcılar’a talip

Hayati Arkaz, Avcılar Belediye Başkan Adayı olabilmek için MHP Genel Merkezi'ne başvurdu.

Sami Barlas yarın adaylık başvurusunda bulunacak

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Belediye Başkanı Aday Adaylığına başvuracak.

Başkan Yılmaz resmi adaylık başvurusunu yaptı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

CHP halk toplantısı düzenliyor

CHP, Selimpaşa'da imar planlarını anlatmak için halk toplantısı düzenleyecek.

Silivri belediyesinin hizmetleri saymakla bitmiyor

Silivri Belediye Meclisi kasım ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, ilçe genelinde yapılan hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler verdi. Başkan Volkan Yılmaz’ın gündeminde hayata geçirilmesi planlanan yeni projeler de vardı.

Silivri belediyesinde rücu komisyonu kuruluyor

Silivri Belediyesi Meclisi kasım ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesine önceki yönetim döneminde yapılan hukuksuz arsa satışlarıyla ilgili gelen haciz kararı hakkında detaylı bilgiler verdi. Başkan Volkan Yılmaz, haciz kararıyla ilgili rücu komisyonu kurulacağını açıkladı.

Esen, Özel’in A takımında

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi için oy verme işlemi sona ererken oyların sayılmasıyla CHP'nin yeni PM listesi belli oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı görevini yürüten Berker Esen, hafta sonu yapılan kongre sonrasında seçilen Özgür Özel'in A takımında yer aldı.

Başkan Yılmaz Kavaklı’da kadınlarla buluştu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kavaklı Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak çalışkan olmayı kendimize şiar edindik ve bu doğrultuda durmadan, yorulmadan, aşkla ve ilk günkü heyecanla Silivri’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

İmamoğlu: Hiç kimseyi ayrıştırmadan, herkese eşit hizmet getiriyoruz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Büyükçekmece Çevre Projesi Tanıtım’ ve ‘Silivri Selimpaşa Alt Geçit Açılış’ törenlerinde konuştu.

Başkan Mesut Üner’den Ankara çıkarması

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Ankara’da bir dizi ziyaret bulundu.

Başkan Yılmaz: “Silivri’nin üzerinde biriken tozu ve kiri süpürüyoruz”

Silivri Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan İlyas Yılmazer Parkı için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “7’den 70’e bu ilçede yaşayan tüm hemşehrilerimizin sosyal yaşamına, kültür yaşamına, cemiyet hayatına katkı sunmak için kültür, sanat ve spor yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

Bora Balcıoğlu açık ve net konuştu

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, “Bu bana göre doğru, ısrarla söylüyorum. Kendim inandığım bir şeyi söylüyorum. Sonuna kadar da arkasındayım söylediğimin. Mücadele ediyoruz” dedi.

CHP Silivri basın mensuplarıyla bir araya geldi

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, bugün ilçe binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yılmaz: “Yaparsa Volkan Yılmaz yapar sloganını benimsemişsiniz”

Silivri Belediye Meclisi ekim ayı toplantısında CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız’ın Silivri’de yapılan hizmetlerle ilgili aleyhte açıklamalarını değerlendiren Başkan Yılmaz, eski yönetim ile kendi döneminde yapılan hizmetleri karşılaştırdı.

Toplam 285 haber.