Spor

Spor Haberleri

Spor camiası buluştu

Büyükkılıçlı Spor Kulübü’nün geleneksel yemeği spor camiasını biraraya getirdi.

Başkan Yılmaz: “Silivri’de artık caklar, cekler, mışlar bitti”

Silivri Belediyesi tarafından Ortaköy Mahallesi’nde yenileme çalışmaları tamamlanan Ortaköy Futbol Stadı ve yapımı tamamlanan Spor ve Park Alanı için açılış töreni düzenlendi. Törenden konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’de 5 yılda caklar, cekler, mışlar ve mişler bitti. Silivri'de artık yatırımlar, hizmetler ve eserler var” dedi.

Silivri’de çocuklar bu sene de buz pateni keyfi yapıyor

Silivri Belediyesi tarafından Eski Festival Alanında kurulan Buz Pateni Pisti için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak çocuklarımız ve geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimiz için aşkla, heyecanla ve tükenmeyen enerjimizle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Yılmaz’dan dev bir Yatırım daha! Bölgenin en donanımlı Spor Adası’nın temeli atıldı

Silivri Belediyesi tarafından Yeni Mahalle KİPTAŞ 2 karşısına yapılacak olan bölgenin en donanımlı Spor Adası için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak her daim sizler için çalışacak, sizlerle birlikte hayal kuracak, üretecek ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

Ergün, Müthiş mücadele veriyoruz

Silivrispor Teknik Direktörü Özgür Ergün takımın sezon başındaki alışma sürecinden sonra rayına girdiğini söyledi.

Türk Dünyası Spor ve Kültür Şenliğine Muhteşem Final

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümü etkinleri kapsamında Silivri Belediyesi ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Türk Dünyası Özel Sporcular Spor ve Kültür Şenliği’nin finali, muhteşem bir gösteri maçıyla yapıldı. Karşılaşmada Başkan Yılmaz’ın yanı sıra eski milli futbolcular Hamza Hamzaoğlu ve Abdullah Ercan da forma giydi.

Türk Dünyası Özel Sporcular Şenliği Silivri’de gerçekleşti

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümü etkinleri kapsamında Silivri Belediyesi ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen “Türk Dünyası Özel Sporcular Spor ve Kültür Şenliği” gerçekleşti. Yapılan açılış töreniyle beraber özel sporcular müsabakalarda boy gösterdi.

Kasarcı, Garanti görülen maçlardan çekinirim

Hafta sonu Konya deplasmanında 1922 Konya takımı ile karşılaşmaya hazırlanan Silivrispor’da İkinci Başkan Selim Kasarcı, “Garanti görülen maçlardan daha çok çekinirim” dedi.

Silivrispor’da sponsor krizi büyüyor

Sezon başından beri farklı farklı maddi sıkıntılarla boğuşan ve bir türlü istenilen forma sponsorunu bulamayan Silivrispor yönetimi isyanın eşiğine geldi.

Başkan Yılmaz: “Var gücümüzle sporu, sporcuyu, tesisleşmeyi destekliyoruz”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Amatör Spor Haftası dolayısıyla Silivri’deki amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Yılmaz, Silivrili vatandaşlara spor yatırımlarıyla ilgili yeni müjdeler verdi.

Türkiye Motokros Şampiyonası Çatalca’da gerçekleşti

Başkan Mesut Üner döneminde ilçeye kazandırılan Cumhuriyet tarihine geçen yatırımların yanı sıra, Çatalca bu aralar kültür, sanat ve spor etkinliklerindeki baş döndüren temposuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeye durmaksızın devam ediyor.

Çatalca altın çağını yaşıyor

Başkan Mesut Üner döneminde ilçenin yüz yıllık tarihine dört buçuk yılda yüz yıllık hizmetler sığdırılmasıyla altın çağını yaşamaya başladı.

Başkan Yılmaz: “Yaz spor okullarımızda 3.753 öğrenciye ücretsiz eğitim verdik”

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 2023 Yaz Spor Okulları için kapanış töreni düzenlendi. Etkinlik ile 6-15 yaş aralığındaki 3.753 öğrenciye; yüzme, futbol, satranç, tenis, voleybol, cimnastik, basketbol, özel sporcular, okçuluk, masa tenisi ve taekwondo gibi toplam 11 branşta ücretsiz kurslar verildi.

Başkan Yılmaz verdiği sözü tuttu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, göreve geldiği ilk günden bu güne kadar mahalle ve köylerde atıl durumda olan futbol sahalarını yenileyerek, tam kapasiteli Spor Tesisi haline getirdi.

Başkan Yılmaz Silivrispor’u kampta ziyaret etti

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivrispor'un Bolu kampını ziyaret etti.

İpek Yazıcı’dan Silivri’yi gururlandıran birincilik

Silivri'nin başarılı sporcu gençleri arasındaki yerini alan İpek Yazıcı, geçtiğimiz günlerde yapılan Eyüp Sabri Tuncer Pony Liginde farklı kulvarlar da elde ettiği birinciliklerle Silivri'ye döndü. Genç sporcunun başarısı Silivri'yi gururlandırdı.

Çatalca’da Nakkaş’lı Eyüp Pehlivan’a tarihi vefa

Çatalca, Başkan Mesut Üner ile birlikte bu kez merkezinde vefa olan unutulmaz ve çok ses getiren bir spor günü yaşadı.

Silivri’de ata sporu heyecanı başlıyor

Silivri Belediyesi, 12 Ağustos’ta gerçekleştireceği 18. Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi. Başkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Silivri er meydanında mücadele edecek olan başpehlivanlar Yusuf Can Zeybek, Recep Kara ve İsmail Balaban katıldı.

Çayırdere gençleri de futbol sahasına kavuşuyor

Silivri Belediyesi tarafından her mahalleye yapılan futbol sahası ve spor alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Çayırdere mahallesin de başlatılan futbol sahası çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Toplam 32 haber.