Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Yılmaz: “Ayrıcalıklı grupların değil Silivri’nin belediye başkanıyım”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ortaköy Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Biz kişilerin, çıkar çevrelerinin, ayrıcalıklı grupların, baronların değil, halkın belediye başkanı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz Akören’de kadınlarla buluştu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Akören Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, İBB’nin sorumluluğunda olan çalışmalarını yerine getirmediğini belirtti.

Başkan Yılmaz: “Sizlerin emrindeyiz”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Sayalar ve Danamandıra mahallelerinde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Bizim bu toplantılardaki amacımız sizleri ziyaret etmek, taleplerinizi ve önerilerinizi dinlemektir. Buraya geliş nedenimiz oy ve seçim kaygısından dolayı değil buraların kıymetini, değerini ve potansiyellerini harekete geçirmektir” dedi.

Kadın buluşmalarında hizmet vurgusu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Alipaşa ve Küçükkılıçlı mahallerinde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Toplantılarda konuşan Başkan Yılmaz, “Her zaman olduğu gibi kadınlarımızı dinleyip eleştiri, şikâyet, temenni, değerlendirme ve tespitlerinin hepsi başımızın üstünedir demeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz: Silivri halkı eğriyi de doğruyu da görüyor

Silivri Belediye Meclisi ocak ayı toplantısında CHP Belediye Meclis Üyesi Gökhan Yonat ve CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı’nın Selimpaşa-Ortaköy-Kavaklı TEM Otoyolu güneyi 1/1000 ölçekli uygulama imar planına yönelik açıklamalarına istinaden konuşan Başkan Volkan Yılmaz, “Oy hesabı, oy kaygısı ve seçim korkusu yaşayarak tribünlere oynamayın. Seçimlerden bu kadar korkmayın, hak bildiğiniz yerde ve doğru olan konularda emin adımlarla yürüyünüz” dedi.

Başkan Yılmaz: “Hanımefendilerle yol yürüyoruz”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Büyükkılıçlı, Seymen ve Fenerköy mahallelerinde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Toplantılarda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hanımefendilere geniş bir yer ayırarak beraber yol yürümeye, omuzlarındaki yükün ağırlığını bilerek o yüke ortak olmaya ve omuzlarındaki yükü hafifletmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti'de Aday Adaylığı başvuru süreci uzatıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, 5 Ocak'ta sona erecek olan 'Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı' müracaatlarının 31 Ocak'a kadar uzatıldığını açıkladı.

Ocak ayı meclisi 2. birleşimi Cuma günü

Silivri Belediye Meclisi'nin Ocak Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin 1. Oturumu, 05 Ocak 2024 Cuma günü saat 17.00 'da gerçekleştirilecek.

Başkan Yılmaz: “2024 yılı şahlanış ve yükseliş dönemi olacak”

Silivri Belediye Meclisi ocak ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, 2023 yılı Silivri ve ülke gündemiyle ilgili genel bir değerlendirme yaptı. Başkan Volkan Yılmaz’ın gündeminde 2024 yılıyla ilgili temenniler, hedefler, Silivri’ye kazandırılacak olan yeni kaymakamlık lojmanı projesi ve CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Semih Ayeş’in açıklamalarına karşılık verdiği cevap da yer aldı.

Silivri Belediyesinin Denetim Komisyonu Üyeleri belli oldu

Silivri Belediye Meclisi 2024 yılı ocak ayı toplantısında, Denetim Komisyonu üyelerinin belirlenmesi için gizli oylama gerçekleştirildi. Sonuçlara göre; MHP’den Sultan Aşkın, AK Parti’den Mustafa Çolakoğlu ve Yasin Gören, CHP’den Mehmet Yönet ve Lütfü Vardar, Denetim Komisyonu üyeliğine seçildi.

Yalçın: Semih Ayeş bilmeli ki “zırva tevil götürmez”

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Semih Ayeş’in yaptığı açıklamaya karşı ikinci bir basın bildirisi ile cevap verdi. Yalçın, “Silivrili hemşehrilerimizin oylarıyla göreve gelen Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’dan ve Silivri halkından acilen özür dilemeye davet ediyoruz” dedi.

Ayeş: Sayın Zafer Yalçın size buradan ekmek çıkmaz

CHP İlçe Başkanlığında dün akşam yapılan örgüt toplantısında sarf ettiği sözler ile ilgili MHP'nin hedefi haline gelen CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Semih Ayeş, sözlerine açıklık getirdi. Ayeş, Sözlerimdeki kasıt, 'bizler ki İzmir'de düşmanı denize döken milletiz, burada seçimi mi alamayacağızdır” dedi.

Pamuk: CHP Silivri İlçe Başkanlığı’nda yapılan terbiyesizliği kınıyorum

CHP Silivri Belediye başkan aday adayı Semih Ayeş’in, “Mustafa Kemal Atatürk gibi, nasıl o düşmanı İzmir’den denize döktüysek, denize attıysak, burada da birleşerek bu düşmanı buradan söküp atacağız” sözlerine bir tepki de AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk’tan deldi.

Yalçın’dan Ayeş’e sert cevap

CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Semih Ayeş’in “Mustafa Kemal Atatürk gibi, nasıl o düşmanı İzmir’den denize döktüysek, denize attıysak, burada da birleşerek bu düşmanı buradan söküp atacağız” sözlerine MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’dan sert cevap geldi.

Başkan Yılmaz’dan Mimarsinan’a Kapalı Pazar müjdesi

Mimarsinan Mahallesi Kur’an Kursu için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’yi bütüncül bir anlayışla ele alarak, ilçemizin yıllarca ihmal edilmiş, ötelenmiş ve görmezden gelinmiş bütün sorunlarına hiçbir siyasi kaygı gütmeden el attık” dedi.

Başkan Yılmaz Bekirli Ve Kurfallı’da kadınlarla buluştu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kadınlarla buluşmalarına devam ediyor. Kurfallı ve Bekirli mahallelerinde kahvaltılı buluşmada bir araya gelen Başkan Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, talep ve önerileri de dinledi.

Başkan Yılmaz: “silivri’ye nice eserler kazandırmanın gururunu yaşıyoruz”

Türk Yerel Hizmet Sendikası İstanbul Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri’de yaşayan annelere, çocuklara, engelli bireylere, dezavantajlı gruplara, yetime, dula, düşküne, garibe, gurebaya el uzatmak ve onların problemlerini çözüp Silivri’ye verdiğimiz sözleri tutma yolunda omuz verdiğiniz için sizlere yürekten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ceylan: Tek müttefikimiz Silivri halkıdır!

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı dün Aday Adayı tanıtım toplantısı düzenledi. Aday tanıtım toplantısında konuşan İlçe Başkanı Gökhan Ceylan; “Hür ve müstakil olarak milletimize açtığımız bu üçüncü yolda tek müttefikimiz Silivri halkımızdır!” dedi.

Ömer Hakverdi gazetecilerle bir araya geldi

Yeniden Refah Partisi Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Hakverdi, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplam 280 haber.