Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Yılmaz’dan Mimarsinan’a Kapalı Pazar müjdesi

Mimarsinan Mahallesi Kur’an Kursu için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’yi bütüncül bir anlayışla ele alarak, ilçemizin yıllarca ihmal edilmiş, ötelenmiş ve görmezden gelinmiş bütün sorunlarına hiçbir siyasi kaygı gütmeden el attık” dedi.

Başkan Yılmaz Bekirli Ve Kurfallı’da kadınlarla buluştu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kadınlarla buluşmalarına devam ediyor. Kurfallı ve Bekirli mahallelerinde kahvaltılı buluşmada bir araya gelen Başkan Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, talep ve önerileri de dinledi.

Başkan Yılmaz: “silivri’ye nice eserler kazandırmanın gururunu yaşıyoruz”

Türk Yerel Hizmet Sendikası İstanbul Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri’de yaşayan annelere, çocuklara, engelli bireylere, dezavantajlı gruplara, yetime, dula, düşküne, garibe, gurebaya el uzatmak ve onların problemlerini çözüp Silivri’ye verdiğimiz sözleri tutma yolunda omuz verdiğiniz için sizlere yürekten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ceylan: Tek müttefikimiz Silivri halkıdır!

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı dün Aday Adayı tanıtım toplantısı düzenledi. Aday tanıtım toplantısında konuşan İlçe Başkanı Gökhan Ceylan; “Hür ve müstakil olarak milletimize açtığımız bu üçüncü yolda tek müttefikimiz Silivri halkımızdır!” dedi.

Ömer Hakverdi gazetecilerle bir araya geldi

Yeniden Refah Partisi Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Hakverdi, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Erzurumlular gecesinde Başkan Yılmaz’a yoğun ilgi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Erzurumlular Dayanışma Gecesine katıldı. Erzurumlu hemşehrileri, hazırladıkları pasta ile Başkan Yılmaz’a sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. Gecede konuşan Başkan Yılmaz, “Erzurum demek vatan demek, bayrak demek, millet demek, bağımsızlık demek, kahramanlık demektir.” mesajı verdi.

Başkan Yılmaz: “Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz

Silivri Belediyesi tarafından Kumluk Mevki Tüten Sokak’ta yapılan Park ve Spor Alanı için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Hizmetlerimizi yeni doğan bebekten yaş almış büyüklerimize kadar herkesin huzurunu, mutluluğunu ve refahını düşünerek yapıyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz: “Bir dönem daha silivri’mize hizmet etmeyi arzuluyoruz”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çalışma hayatını tamamlayarak emeklilik hakkı kazanan belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Bu şehre kattığınız değerler ve şehirde yapılan hizmetlere verdiğiniz katkı için Silivri’de yaşayan vatandaşlarımız adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yılmaz: “Ayrıcalıklı grupların belediye başkanı olmadık”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşayan Sinoplular ile kahvaltıda bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak inanç, azim ve kararlılıkla her zaman sizin yanınızda olmaya, sizin yanınızda durmaya ve sizlerle yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz: “Vatandaşın Belediyesiyiz!”

Silivri Belediye Meclisi aralık ayı toplantısında CHP Belediye Meclis Üyesi Cabbar Doğan ve CHP Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı’nın baz istasyonlarına yönelik açıklamalarına istinaden konuşan Başkan Volkan Yılmaz, “Afet Anında İletişim projesi birçok ilçeye örnek olacak bir projedir ve aldığımız karar çok önemlidir. Bu proje tamamen sosyal sorumluluk projesidir” dedi.

Başkan Yılmaz: “Silivri Türkiye’nin en sosyal Kıyı Marinasına kavuşacak”

Silivri Belediye Meclisi aralık ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, Silivri’de yapılacak olan marina konusunda detaylı bilgiler verdi. Başkan Volkan Yılmaz, projenin ÇED raporuyla ilgili İBB’nin görüşünün olumlu olduğunu belirtti.

Başkan Yılmaz: “Büyüyen ve gelişen bir silivri için sorumluluklarımız var”

Silivri Belediyesi Meclisi aralık ayı toplantısında CHP Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı’nın Silivri’de yapılacak olan marina yatırımı ve Selimpaşa ve Kavaklı’daki 1/1000’lik planlarla ilgili aleyhte açıklamalarını değerlendiren Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesi olarak doğru yapılan her şeyin arkasında oldukları belirtti. Başkan Volkan Yılmaz’ın gündeminde ayrıca yeni bir proje müjdesi de yer aldı.

Başkan Yılmaz’dan İBB’ye: “Böyle bir anlayışla bu kadim şehir yönetilemez”

Silivri Belediye Meclisi aralık ayı toplantısında CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız ve CHP Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı’nın Silivri’deki dere ıslahı ve sel felaketinde Silivri’ye destek verilmemesiyle ilgili aleyhte açıklamalarını değerlendiren Başkan Volkan Yılmaz, İBB ve İSKİ yönetimlerinin sorumluluklarını yerine getirmediğinin altını çizdi.

Özcan Işıklar: Aday değilim!

Kamuoyunda Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunduğu yönündeki söylentilere cevap veren önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Aday değilim, Adaylık başvurusunda da bulunmadım” dedi.

Ayeş: Doğduğum kente vefa borcumu ödemek için göreve hazırım

2014-2019 yılları arasında Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi olarak görevde bulunan Eczacı Semih Ayeş, Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulundu. Ayeş, adaylık dosyasını eşi Nagehan Ayeş ile birlikte İlçe Başkanı İbrahim Kömür’e teslim etti.

Özer: Hep Birlikteysek, Her Şey Mümkün!

CHP’den Silivri Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan iş insanı Doğay Özer, “Silivri’yi daha dirençli ve gelişmiş bir kent haline getirmek mümkün mü? sorusuyla bir takım projeleri ortaya koydu.

Yeşim Çakır Meclis Üyeliğine talip

AK Parti’de çeşitli görevlerde bulunan genç iş kadını Yeşim Çakır, 2024 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Karacaköy Sosyal Tesisleri temel atma töreni dualarla gerçekleşti

Karacaköy Sosyal Tesisleri’nin temel atma töreni ilçe protokolünün yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Yılmaz: “İBB’nin içine düştüğü durum içler acısıdır”

İBB Meclisi kasım ayı toplantısındaki 2024 yılı performans programı ve bütçe tasarısı görüşmelerinde konuşan Başkan Yılmaz, “İBB yönetiminin geçtiğimiz 4 yılda yaptığı bütçelere ve sonuçlarına baktığımızda en istikrarlı, en kararlı oldukları konu borçlanma ve borçlanmanın her bütçede katlanarak artmış olduğudur” dedi.

Toplam 285 haber.