Siyaset

Siyaset Haberleri

Bozoğlu, Celaliye'de esnafı ziyaret etti

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mutlu Bozoğlu, Büyükçekmece'nin Celaliye mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti dev bir ekiple seçime hazır!

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada 14 Mayıs seçimlerine vurgu yapılarak 'Dev bir ekip ile Silivri AK Parti İlçe Başkanlığı olarak biz hazırız' denildi.

Hayati Arkaz 3. sırada

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde MHP'den aday olacak olan milletvekilleri belli oldu.

Arslantaş: Türkiye için hemen şimdi

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hakan Arslantaş, ‘Türkiye Yüzyılı’na vurgu yaparak, “Türkiye için hemen şimdi” dedi.

Ersözlü adaylık için başvurdu

CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ender Unutan Ersözlü de milletvekili adaylığı için müracaatını yaptı.

Turan, 'Her zaman liderimizin ve partimizin emrine uyduk'

Silivri eski Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Turan, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

İş adamı Arslantaş, milletvekilliği için müracaatını yaptı

İş adamı Hakan Arslantaş, Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem Milletvekilliği seçimlerinde İstanbul 3. Bölge Milletvekilliği adaylığı için müracaatını AK Parti Genel Merkezinde yaptı.

Silivri AK parti SKM başkanı Ziylan oldu

Ahmet Ali Ziylan, 2023 Genel Seçimini yönetmek üzere resmi olarak AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı görevine getirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Bozoğlu, Milletvekili aday adayı olmak için istifa etti

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP İlçe Başkanı Esen'in Berat Kandili mesajı

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Bozoğlu 'Hayırdır Ankara'daki masa sizin mi üstünüze devrildi?'

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, gündemi değerlendirdiği haftalık basın açıklamasında 'Silivri yereldeki masa takımından ve masadan kovulanlardan günlerdir hiç ses soluk çıkmıyor. Hayırdır Ankara'daki masa sizin mi üstünüze devrildi? 'dedi.

Ömer Çelik: ”En büyük arzumuz, temennimiz enkaz altındaki canlarımıza sağ salim kavuşmak”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Burada yedi yirmi dört esasına göre bütün arkadaşlarımız ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Neredeyse herkes en fazla bir iki saat uyuyarak çalışıyor. En büyük arzumuz, temennimiz enkaz altındaki canlarımıza sağ salim kavuşmak' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’da deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen Hatay'da incelemelerde bulundu.

Türkiye’nin Prag Büyükelçiliği’nde taziye defteri açıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin Prag Büyükelçiliğinde açılan taziye defteri çok sayıda ülkenin Prag Büyükelçisi tarafından imzalandı.

Toplam 280 haber.