Siyaset

Siyaset Haberleri

Balcıoğlu, Seluz Esans ve Aroma işçileriyle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Seluz Esans ve Aroma Fabrikası'nı ziyaret ederek, burada çalışan işçilerle bir araya geldi. Balcıoğlu, işçilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, onlara "Geleceğin Silivri'si" vizyonu çerçevesinde geliştirdiği projeleri anlattı.

Bora Balcıoğlu, Çanta'da çözüm önerilerini paylaştı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyası çerçevesinde Çanta Mahallesi'nde esnaf, vatandaş ve kıraathane ziyaretlerini sürdürdü. Balcıoğlu ve ekibi, bu ziyaretlerde, Çanta bölgesinin sorunlarına yönelik çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaştı.

Başkan Yılmaz’dan Mimarsinan Tarih ve Kültür Parkı, Tuzla Deresi Rekreasyon Alanı, Doğal Hayvan Yaşam Parkı ve Mezbahane Müjdesi!

Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, açıkladığı seçim beyannamesinde; tarımsal destekler, mezbaha ve et entegre tesisi, balıkçı barınağı projesi, kapalı pazar yerleri, Mimar Sinan Tarih ve Kültür Parkı Projesi, Tuzla Deresi Bölgesi Rekreasyon Alanı, Silivri’de doğan her çocuk adına bir ağaç dikimi projesi, mesire alanlarının yenilenmesi ve sokak hayvanları için oluşturulacak doğal yaşam alanları ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Yılmaz: “Çocuklarımızın cıvıltıları bu parklarda hayat bulacak”

Silivri Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapımı tamamlanan Sevcihan Sokak Parkı ve Spor Alanları için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirecekleri yeşil ağaçlarla bütünleşmiş parkları, Silivri’mizin her köşesine kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz: “Silivri’de meslek erbapları yetiştirilecek”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de hizmet veren erkek kuaförleriyle kahvaltılı programda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak kentimizin daha yaşanılabilir hale gelmesi ve hemşehrilerimizin daha da mutlu olabilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz: “Mesele Silivri’ye hizmetse üzerimize kimseyi tanımayız”

Silivri Belediyesi tarafından Yeni Mahalle Abelia Sitesi önünde yapılan 100. Yıl Gölet Kafe ve Engelsiz Oyun Alanı için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri vatandaşlarımızın sosyal hayatlarına katkı sunmak için 7/24 çalışıyoruz” dedi.

Bora Balcıoğlu, Sinoplularla buluştu

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim çalışmalarının yoğun temposunda Mimarsinan Mahallesi'nde bir araya geldiği Sinoplu vatandaşlarla, Silivri'nin geleceğine dair umutlarını ve projelerini paylaştı.

İmamoğlu, Silivri'de miting yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Silivri Belediye Başkan adayı Bora Balcıoğlu ve CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür ile birlikte “Silivri İçme Suyu Yatırımları Açılışı ve Halk Buluşması”na katıldı.

Başkan Yılmaz’dan 2500 Sosyal Konut, Yeni Otogar, Otopark, Hızlı Tren ve Metrobüs vaadi

Seçim beyannamesini açıklayan Başkan Yılmaz; kent planları, cadde ve sokak iyileştirme çalışmaları, yaya öncelikli tasarımlar, D-100 Karayolu ve Yan Yolları Düzenlenmesi Projesi, çevre ve temiz enerji projeleri, su baskınlarının önlenmesi projesi, sosyal konut hamlesi, Silivri Teknopark Projesi, Turizm Master Planı, Silivri’nin YHT hattına dahil olması, Silivri’ye metrobüs projesi, deniz ulaşımı altyapı çalışmaları, yeni ve modern otogar projesi ve otopark projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

MHP’li kadınlar “Silivri için canla başla” çalışıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları üyeleri, “ayırmadan, ayrışmadan Silivri için canla başla” diyerek çalışmalarını sürdürüyor.

Balcıoğlu’ndan Selimpaşa’ya özel proje vaadi

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve ekibi, yoğun seçim çalışmalarına Selimpaşa Mahallesi'nde devam etti. Selimpaşa’da esnaf, işyeri ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştiren Balcıoğlu, "Geleceğin Silivri’si" için planladığı sosyal ve kültürel projeleri vatandaşlara anlattı. Balcıoğlu, Selimpaşa halkının "Geleceğin Silivri’sinde" hak ettiği değeri göreceğini vurguladı.

Bora Balcıoğlu ve Ekibi, Rösler Kromaş Fabrikasında işçilerle buluştu

CHP Silivri Belediye Başkanı Adayı Bora Balcıoğlu ve ekibi, yoğun seçim kampanyası faaliyetleri kapsamında Rösler Kromaş Fabrikasını ziyaret etti. Öğle yemeği sırasında fabrikanın işçileriyle bir araya gelen Balcıoğlu, "Geleceğin Silivri’si" için hazırladıkları sosyal ve kültürel projeleri tanıttı.

Bora Balcıoğlu, Kiptaş’ta esnaf ve vatandaşla buluştu

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyası kapsamında Kiptaş 3 ve Kiptaş 4 konutları çevresindeki esnafları ve alışveriş yapan vatandaşları ziyaret etti. Balcıoğlu, bu ziyaretlerde "Geleceğin Silivri’si" vizyonu kapsamında geliştirilen projeleri anlattı.

CHP’li kadınlar saha çalışmalarını sürdürüyor

CHP Silivri'nin kadın belediye meclis üyesi adayları ve partili kadınlar, aktif saha çalışmalarını sürdürüyor. "Geleceğin Silivri’si" vizyonunu vatandaşlara anlatan kadınlar, toplumun her kesiminden destek topluyor.

Bora Balcıoğlu’ndan yerel ekonomi ve toplumsal dayanışma vurgusu

CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyası çerçevesinde Silivri Çarşısı ve Alibey Mahallesi'nde esnaf, işyerleri ve kıraathaneleri ziyaret etti. Balcıoğlu'nun ziyaretleri sırasında, esnafların yanı sıra kıraathanelerde vakit geçiren vatandaşlarla da samimi diyaloglar kurdu.

Çatalca’nın ikinci yüz yılında Başkan Mesut Üner’den tarihi projeler

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ikinci dönemde yapacağı projeleri açıkladı. Proje Tanıtım toplantısında 66 yeni proje açıklayan Başkan Üner; “ Çatalca halkı her şeyin en güzelini, en iyisini hakediyor” dedi.

Başkan Yılmaz seçim beyannamesini açıklıyor

Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, 24 Şubat 2024 Cumartesi günü seçim beyannamesini açıklıyor. Mega Saray Toplantı Salonunda düzenlenecek programda Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımı da gerçekleştirilecek.

Balcıoğlu, Marmara cezaevi lojman sakinleriyle buluştu

Silivri'de seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren CHP'nin Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Marmara Cezaevi Kampüsü içerisindeki lojman sakinlerini ziyaret etti. Balcıoğlu, bu ziyaret sırasında vatandaşların sorunlarını dinlemenin yanı sıra, gündüz bakım evi ve kreş projeleri ile eşit, adil, kapsayıcı ve şeffaf yönetim anlayışını vurguladı.

“Yaptık, yine biz yaparız”

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları üyeleri, mahalle mahalle gezerek sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor.

Toplam 280 haber.