Siyaset

Siyaset Haberleri

Bora Balcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarından, Silivri Sanayi Sitesi Esnaflarına ziyaret

CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Silivri Sanayi Sitesi'nde esnafla buluştu. Bu buluşmada, esnafların işletme sorunları ve ihtiyaçlarına çözümler sunulurken, özellikle sanayi sitesi esnaflarının kalifiye ara eleman ihtiyacına yönelik eğitim projeleri gündeme getirildi.

Başkan Yılmaz’ın ziyaret programı tam gaz devam ediyor

Haftaya yoğun ziyaret programı ile başlayan Başkan Volkan Yılmaz, pazartesi mesaisi kapsamında Silivri’de devam eden proje ve çalışmaları yerinde inceledi.

Bora Balcıoğlu, Sem Plastik Fabrikası İşçileriyle buluştu

CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Alipaşa Mahallesi'ndeki Sem Plastik fabrikasında çalışan işçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen bu buluşmada, Balcıoğlu işçilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi, çözüm önerilerini paylaştı.

Arzu Akbaba: “Sorulmadık hatır kalmadan uyumayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Bora Balcıoğlu, Silivri Sanayi Sitesi Esnaflarını ziyaret etti

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyası çerçevesinde Silivri Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret etti. Esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Balcıoğlu, karşılaştıkları zorluklar için çözüm önerilerini aktardı. Özellikle sanayi sitesi esnafının vurguladığı nitelikli eleman ihtiyacına yönelik olarak, eleman yetiştirecek eğitim projeleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Yılmaz: “5 yıl boyunca büyük eserlere imza attık”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren Kutay Ambalaj Fabrikası ve Deppot Banyo Ekipmanları Fabrikası yetkilileri ve çalışanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak bu şehre hizmet etmenin ne kadar kutsal ne kadar anlamlı ve ne kadar ulvi bir görev olduğunun bilincinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz Büyükçavuşlu'ya müjdeyi duyurdu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz sağlık yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bora Balcıoğlu, Hızır Lokması Etkinliğine katıldı

Silivri'de, Alevi Kültür Derneği Silivri Şubesi ve Gümüşyaka Cemevi Derneği tarafından düzenlenen Hızır Lokması etkinliğine katılan CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, katılımcılara anlamlı bir konuşma yaptı. Balcıoğlu, konuşmasında, Hızır Orucu tutanların dualarının kabul olmasını diledi ve bu mübarek günün tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.

Balcıoğlu Kentsel Dönüşüm Vizyonunu paylaştı

CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Silivri'nin her köşesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

MHP'li kadınlar mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları üyeleri, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Balcıoğlu, Taksici Esnafının sorun ve önerilerini dinledi

Silivri'nin taksici esnafı ile CHP İlçe Binasında bir araya gelen Balcıoğlu, esnafın sorunlarını ve önerilerini dinledi.

Balcıoğlu, DiyaCenter Diyaliz Merkezi'ni ziyaret etti

CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Özel DiyaCenter Diyaliz Merkezi'ne bir ziyarette bulunarak, merkezde tedavi gören hastalarla birebir ilgilenme fırsatı buldu. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Balcıoğlu, merkezin personeli ve hastalarıyla sohbet ederek, onların beklenti ve önerilerini dinledi.

Bora Balcıoğlu, Silivri Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyası kapsamında Silivri Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Balcıoğlu, hastanenin Başhekimi Mehmet Akif Seylan ve hastane personelleriyle bir araya geldi. Bu ziyaret sırasında, Balcıoğlu "Geleceğin Silivrisi" vizyonunu paylaşarak, sağlık alanında gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi.

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, seçim taarruzuna geçti

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, Genlik Kolları, Kadın Kolları mevcut meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile birlikte dört bir koldan seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Yalçın, Gümüşyakalılarla bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Gümüşyaka'da düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Bora Balcıoğlu, Alibey Mahallesi'nde Esnaf ve Vatandaşlarla buluştu

Silivri'nin seçim heyecanı içerisinde, CHP'nin Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Alibey Mahallesi'nde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Yoğun bir ilgiyle karşılanan Balcıoğlu, vatandaşların ve esnafın şikayetlerini, önerilerini dinleyerek, onlarla birebir ilgilendi.

Mhp'li kadınlar çalışmadık kapı bırakmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları üyeleri, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmıyor.

Bora Balcıoğlu, Saadet Gıda Fabrikasını ziyaret etti

Silivri'de seçim atmosferi devam ederken, CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Alipaşa Mahallesi'nde bulunan Saadet Gıda fabrikasını ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında Balcıoğlu, fabrikanın işçileriyle öğle yemeği yedi ve “geleceğin Silivri’si” vizyonunu paylaştı.

Başkan Yılmaz’dan Beyciler’e Mahalle Konağı sözü

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Beyciler Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak köylerimize sahip çıkmaya ve çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Toplam 280 haber.