Siyaset

Siyaset Haberleri

Çanta Mahallesi 4 Parka aynı anda kavuştu

Silivri Belediyesi tarafından Yeni Mahalle Dergâh Sokak, Kalyon Sokak, Didim Sokak ve Abdullah Akbulut Caddesi’nde yapımı tamamlanan 4 park, spor alanları ve spor tesisleri için toplu açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak Silivri’de yaşayan tüm hemşerilerimiz için çok sayıda spor tesisi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Cumhuriyet Mahallesi'nde Parkköy Mevkii'nde bir araya geldikleri vatandaşlara, Silivri için geliştirdikleri projeleri ve "Geleceğin Silivri'si" vizyonunu anlattılar.

Balcıoğlu: Silivri'yi evi bilen 81 ilden gelen hemşerilerimizle hep beraber yöneteceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Silivri Ordulular Derneği ve Gümüşhane Kelkitliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

Bora Balcıoğlu, Fenerli kadınlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Eşi Sena Balcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte yerel seçim kampanyası kapsamında Fener Mahallesi'nde kadınlarla bir araya geldi.

Balcıoğlu’ndan 100. yılda 101 proje vaadi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Silivri Belediye Başkanı adayı Bora Balcıoğlu, büyük bir katılımla gerçekleşen "Vizyon, Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı"nda Silivri için Cumhuriyet’in 101. Yılına yakışır projesini duyurdu.

Çatalca hazır ve kararlı

31 Mart yerel seçim sürecinde son dönemece girilen içinde bulunduğumuz dönemde, Çatalca ilçesinde mahalle mitingleri hız kazandı.

Çatalca Belediyesi ‘’Mart 2024’’ Meclis Toplantısının Birinci Birleşimini Gerçekleştirdi

Çatalca Belediye Meclisi Mart Ayı 2024 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 4 Mart 2024 Pazartesi günü saat 11.00’da Başkan Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Başkan Mesut Üner Çatalca’da yine Bakan karşıladı

Çatalca’ya efsane hizmetler kazandırırken ilk döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte nerdeyse tüm bakanlar kurulunu Çatalca ilçesinde karşılayan Başkan Mesut Üner, Çatalca’da yine bakan karşıladı.

Başkan Yılmaz: Silivri için gece gündüz çalışıyoruz

Silivri Bayburtlular Derneğini ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, "Gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Başkan Yılmaz: Eserlerimizi inşa etmeyi sürdüreceğiz

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz ile birlikte Zonguldaklılar Derneği'ni ziyaret etti.

Başkan Yılmaz: “çarklar işlesin üretim devam etsin”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren Vip Ahmet Ev ve Mutfak Gereçleri Fabrikası ve İpek Züccaciye yetkilileri ve çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, “Yaptığımız birçok hizmetle, ‘Silivri'de tarihiyle, doğasıyla, kültürüyle hayat var’ dediğimiz mottonun altını doldurduk” dedi.

Silivri’deki parklar keyif ve huzurun adresi oluyor

Silivri Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapımı tamamlanan Şehit Mehmet Durucak Parkı ve Spor Alanı için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Bakımsızlık nedeniyle âtıl hale gelmiş parklarımızı tüm Silivri genelinde baştan sona yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Çatalca’da hayaller gerçeğe dönüşüyor

Başkan Mesut Üner dönemimde adeta altın çağını yaşayan Çatalca halkı, baş döndüren hizmetlerinin temel atma törenleri ve açılış törenleriyle rüya gibi günler yaşamaya devam ediyor. Artık bölgemizde temel atma töreni ve açılış töreni denildiğinde akıllara hemen Çatalca ilçesi gelir oldu. Başkan Mesut Üner ile altın çağını yaşayan Çatalca halkı bu kez ‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma töreninde yine hayal gibi bir güne şahitlik etti.

Başkan Yılmaz: “Silivri’nin tarihi korunacak ve sosyal belediyecilik devam edecek”

Seçim beyannamesini açıklayan Başkan Yılmaz; eski belediye binasının müzeye çevrilmesi, Hünkâr-ı Şerif Camiinin yeniden inşa edilmesi, tarihi çeşmelerin restorasyonu, sokak sağlıklaştırma projeleri, çevre düzenlemeleri, her mahalleye düğün salonu ve çok amaçlı salon projesi, taziye evleri projesi, mahalle konakları projesi, muhtarlık binası projesi, halk plajlarının sayısının artırılması ve sosyal yardım projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Silivri’nin geçmiş dönem Belediye Başkanları Ek Hizmet Binasını Başkan Yılmaz ile birlikte açtı

Silivri Belediyesi tarafından Alipaşa Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Belediye Ek Hizmet Binası için açılış töreni düzenlendi. Törene, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın yanı sıra geçmiş dönem belediye başkanları Özcan Işıklar, Hüseyin Turan, Selami Değirmenci ve Tahir Sert katıldı. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Yemekhanesiyle, soyunma odalarıyla, duşlarıyla ve sosyal alanlarıyla yeni hizmet binamız mesai arkadaşlarımıza konforlu ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratacaktır” dedi.

Bora Balcıoğlu, Ortaköylü kadınlara projelerini anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyası çerçevesinde Ortaköy Mahallesi'nin kadınlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, "Geleceğin Silivri'si" vizyonunu paylaşan Balcıoğlu, kadınlara yönelik geliştirdiği projeleri detaylandırdı.

Başkan Yılmaz ve Yalçın gönüllere konuk olmaya devam ediyor

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz ile birlikte gönül ziyaretleri gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Bora Balcıoğlu, Kavaklı'da Mahalle Konakları Projesini anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyasının hız kesmeden devam ettiği bu günlerde Kavaklı Mahallesi'ni ziyaret etti. Balcıoğlu, esnaf, vatandaş ve kıraathane buluşmalarında, mahallenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik projelerini anlattı.

Başkan Yılmaz Silivri Şehir Geçişi Projesini inceledi

Yoğun ziyaret programlarına ara vermeden devam eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, salı günü mesaisi kapsamında ilçede çeşitli etkinliklere katıldı. Başkan Yılmaz ayrıca Silivri’de devam eden proje ve çalışmaları da yerinde inceledi.

Toplam 280 haber.