Siyaset

Siyaset Haberleri

Çatalca’da Kadınlar Mutlu ve Mesut

Başkan Mesut Üner’in dönemi boyunca özel gün ve haftalarda organize ettiği etkinliklerle sadece ilçede değil, tüm bölgede adından başarılarıyla söz ettirdi.

Sayalar mitinginde Balcıoğlu'ndan sıcak mesajlar

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyasının ikinci durağı olarak Sayalar Mahallesi'ni seçti.

Bora Balcıoğlu: Güç birliğiyle Silivri'yi geleceğe taşıyacağız!

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyasının ilk mahalle mitingini Danamandıra Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

CHP'nin Adayı Balcıoğlu'na Özel destek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri'de düzenlenen halk buluşmasında Bora Balcıoğlu için güçlü bir destek çağrısı yaptı. Özel ve Balcıoğlu'nun konuşmaları, seçimlere günler kala Silivri'nin geleceğine dair umutları artırdı.

Tarım Bakanı Yumaklı: “Volkan Yılmaz’ın sözü benim sözümdür”

Silivri’de bir dizi temaslarda bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Başkan Yılmaz ile birlikte STK’lar, muhtarlar, tarım kredi kooperatifleri ve çiftçilerle buluştu. Yumaklı ayrıca, Silivri Belediyesinin Fenerköy Mahallesi’ndeki yatırımları nedeniyle düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Başkan Yılmaz: “5 yıl boyunca büyük bir milletin sevdalısı olduğumuzu anlattık”

Silivri Belediye Meclisi mart ayı toplantısında konuşan Başkan Volkan Yılmaz, hayırseverlerle ilçede hayata geçirilen projeler ve Silivri’ye kazandırılacak Afet Eğitim Merkeziyle ilgili detaylı bilgiler verdi. Başkan Yılmaz’ın gündeminde ilçede bulunan isimsiz parklara isim verilmesi ve 31 Mart Yerel Seçimleriyle Silivri’de yeni bir dönemin başlayacağının sinyalleri de yer aldı.

Bora Balcıoğlu, Kiptaş 2. Etap Konutları'nda vatandaşlarla bir araya geldi

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, Yeni Mahalle'deki Kiptaş 2. Etap Konutları sakinleriyle buluştu. Mini bir mitinge dönüşen etkinlikte, "Geleceğin Silivri'si" vizyonu ve projeleri paylaşıldı, Engin Altay "İstanbul'da İmamoğlu, Silivri'de Balcıoğlu" sloganıyla Balcıoğlu'na destek çağrısında bulundu.

Başkan Yılmaz törenlerden ziyaretlere yoğun mesaisini sürdürüyor

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Cuma günü mesaisi kapsamında ilçede çeşitli açılışlar ve etkinliklere katıldı.

Bora Balcıoğlu, 8 Mart’ı işçi ve emekçi kadınlarla kutladı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde, CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi adayları, çoğunlukla kadın çalışanlardan oluşan Sertplas Fabrikası'nı ziyaret ederek, kadınların elini sıktı ve karanfil dağıttı. Balcıoğlu, "Geleceğin Silivri'si"nde kadınların güçlenmesi için projelerini paylaştı.

Yılmaz hız kesmiyor! Huzurevi inşaatında ilk harç döküldü

Silivri Belediyesi ve hayırsever İstif ailesi iş birliğiyle Selimpaşa Mahallesi Yoğurhane mevkinide yapılacak olan Velalı Hala Huzurevi için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Atalarımızdan aldığımız ilhamla, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla sosyal belediyecilik çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Bora Balcıoğlu, 8 Mart'ta Yelkenci Tekstil'de kadın emekçilerle buluştu

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Yelkenci Tekstil Fabrikası'nda çalışan kadınlara özel bir ziyarette bulundu. Kadın emekçilere karanfil takdim ederek günlerini kutladı ve "Geleceğin Silivri'si" için kadınlara yönelik projelerini paylaştı.

Bora Balcıoğlu Gümüşyaka'da saha çalışmalarını gerçekleştirdi

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Gümüşyaka Mahallesi'nde yoğun bir seçim kampanyası günü geçirerek, seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı ve mahalle muhtarı ile esnafı ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle buluşarak sorun, görüş ve önerilerini dinledi.

Bora Balcıoğlu ve eşi Sena Balcıoğlu, kadınlarla kahvaltıda buluştu

Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve eşi Sena Balcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte gerçekleştirilen kahvaltıda Silivrili kadınlarla bir araya gelerek, toplumsal refahı ve eğitimde fırsat eşitliğini hedefleyen projelerini anlattı. Yenilikçi projeler ve kadınların ekonomik güçlenmesi hakkında ki projeler, buluşmanın odak noktasını oluşturdu.

Değirmenköy'den Bora Balcıoğlu'na güçlü destek

CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Değirmenköy Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve destekle karşılandı. "Geleceğin Silivri'si" için planladıkları projeler, mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Balcıoğlu işçilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, sanayi sektörünün önemli temsilcilerinden Albayrak Tente Sistemleri Fabrikası'nı ziyaret ederek, işçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Balcıoğlu, işçilerin sorunları ve beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bora Balcıoğlu ve Ekibi, Adolin Boya Fabrikası işçileriyle öğle yemeğinde bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Adolin Boya Fabrikasında öğle yemeğinde, "Geleceğin Silivri'si" için hazırladıkları projeleri ve vizyonlarını işçilerle paylaştı. Sosyal adalet, kültürel zenginlik ve çevresel sürdürülebilirlik vurgusuyla dikkat çeken Balcıoğlu, Silivri'de herkesin mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdürebileceği bir gelecek vaat etti.

Bora Balcıoğlu kadınların gücüne vurgu yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, girişimci ve üretici kadınlarla buluştuğu etkinlikte kadınların toplumdaki önemini ve Silivri'nin geleceğine yönelik vizyonunu anlattı. Eşi Sena Balcıoğlu ile birlikte katıldığı bu özel buluşmada, kadınların ekonomik ve sosyal yaşamdaki rollerinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

Başkan Yılmaz: “İstanbul’un ekomomisi en dirençli belediyesiyiz”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren Disan Hidrolik Fabrikası ve Atılım Beton Fabrikası yetkilileri ve çalışanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi şu an İstanbul'daki belediyeler arasında ekonomisi en dirençli ve en sağlıklı belediyedir. Bunu tasarruf ederek, israf etmeyerek ve 3 TL’lik işi 10 TL’ye yaptırmayarak başardık.” dedi.

Başkan Yılmaz Din Görevlileriyle buluştu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz birlik, beraberlik ve istişare konulu kahvaltı programı kapsamında Silivri’deki din görevlileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Eski festival alanında bulunan çadır alanımızda her gün kurduğumuz 1.500 kişilik iftar soframızı bu yıl da kurmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplam 280 haber.