Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Yılmaz gönüllere dokunuyor

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşayan Karslılar, Bulgaristan Göçmenleri ve Gümüşhaneliler ile bir araya geldi. Ziyaretlerde konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak her zaman garibin, düşkünün, ihtiyaç sahibinin, darda, zorda ve yolda kalanın önünde eğildik” dedi.

Silivri’de Milletin Bahçesi milletle birlikte hizmete açıldı

Silivri Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş birliğiyle Yeni Mahalle Eski Silivri Stadında yapımı tamamlanan Silivri Millet Bahçesi ve İlçe Halk Kütüphanesi için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Şehir hayatının kargaşasından yorulan vatandaşlarımız ruhlarını burada dinlendirecek” dedi.

Başkan Yılmaz muhalefetin karnesini açıkladı: Koca bir sıfır!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, köy ziyaretleri kapsamında Beyciler Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Seçimden seçime gelip oy isteyenlere ve ceketimi koysam kazanırım diyenlere şunu söylüyorum; Silivri'de algı, boş vaat ve kuru söz, biilboard ve sosyal medya belediyeciliği 2019 yılıyla birlikte tarih oldu. Artık Silivri’de eser, hizmet, proje ve gönül belediyeciliği var” dedi.

Büyükçavuşlu’ya Futbol Stadı ve Modern Düğün Salonu müjdesi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iftar programları kapsamında Büyükçavuşlu Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 5 yıl boyunca kısık seslerin sesi, darda kalanların nefesi ve ihtiyaç sahiplerinin adresi olduk” dedi.

Başkan Mesut Üner’den dev bir açılış daha

Başkan Mesut Üner döneminde ilçeye kazandırılan efsane hizmetlerle altın çağını yaşayan Çatalca halkı, muhteşem bir açılışla birlikte baş döndüren hizmetlerin bir yenisinin daha açılışına şahit oldu.

Büyükçavuşlu’ya açılış yağmuru

Silivri Belediyesi tarafından Büyükçavuşlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Haldun Aydın Parkı, Meşelik Parkı, Spor Tesisleri ve Mahalle Konağı için açılış töreni ve hayırsever Salman ailesi iş birliğiyle yapımına başlanan Suzan & Mustafa Salman Sağlık Ocağı için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizin tamamını bütüncül bir anlayışla Silivri’mizin her köşesine yaydık” dedi.

Çatalca’da unutulmaz ramazan geceleri

Çatalca halkı Başkan Mesut Üner döneminde ilçeye kazandırılan birbirinden değerli projelerle birlikte adeta altın çağını yaşarken, ilçedeki kültür-sanat etkinlikleri sadece ilçede değil tüm çevre ilçelerinde dikkatlerini çekmeye devam ediyor.

Başkan Yılmaz: “Her yönüyle örnek gösterilen projelere imza attık”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de ikamet eden Sinoplular ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak kabuğuna sığmayan, her yanıyla ve her yönüyle örnek gösterilen projelere imza attık” dedi.

Başkan Yılmaz’dan Değirmenköy’e müjdeler

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iftar programları kapsamında Değirmenköy Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Hizmetlerimizi siyaset olsun diye değil, bu memlekete borcu olan bir kamu yöneticisi olarak yapıyoruz” dedi.

Volkan Yılmaz dev bir projeyi daha Silivrililerin hizmetine sundu

Silivri Belediyesi tarafından Alibey Mahallesi belediye binası arkasında yapımı tamamlanan 300 Araçlık Otopark, Belediye Ek Hizmet Binası, Ziya Gökalp Kütüphanesi ve Etüt Merkezi için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Yaptığımız açılışlar ve temel atma törenleri, Silivri için olan mücadelemizin ve muhabbetimizin bir göstergesidir” dedi.

Yılmaz: “Daha çok işimiz var”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşayan Malatyalılar ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, “Bütün denizleri kendimize yol ederek ve önümüze çıkan engellerin hepsini bir bir yıkarak Silivri’mize hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz: “Silivri sağlık yatırımlarında ışık hızında mesafeler kat etti”

Silivri Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle Yeni Mahalle Afet Koordinasyon Merkezi arkasında yapımı tamamlanan 100. Yıl 7 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Servis İstasyonu için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hiçbir mazeret üretmeden, kurumlarımızla iş birliği yaparak projelerimizi bir birhayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz Açıkladı! Seymen’e bölgenin en büyük tesisi yapılacak

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz köy ziyaretleri kapsamında, Seymen Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Bölgenin en büyük ve en modern sağlık, spor, eğitim ve konaklama tesislerini hayata geçireceğiz.” dedi. Yılmaz, çiftçiyi hayvancıyı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Yılmaz Kavaklı’da konuştu: Sözümüz devlet sözüdür!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz Kavaklı Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Bizim söz verdiklerimiz devlet sözüdür. 1 yıl içerisinde bu saydığımız hizmetler Kavaklı ile buluşacak. Aynı zamanda Kavaklı sanayisi, tarımı ve turizmiyle Silivri'nin göz bebeği olmaya devam edecek” dedi.

Başkan Yılmaz: “Rakiplerimizin de kabul ettiği anlayışımız Silivri’de vücut bulmuştur”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşayan Tokatlılar ve Gümüşhaneliler ile bir araya geldi. Ziyaretlerde konuşan Başkan Yılmaz, “2019 yılından itibaren Silivri’de yan gelip yatma, algı, billboard ve sosyal medya belediyeciliği çöpe gitmiştir. 2019 yılıyla artık Silivri'ye eser, hizmet ve gönül belediyeciliği gelmiştir” dedi.

Tokat Yeşilyurtlular “VOLKAN YILMAZ” dedi

Tokat Yeşilyurt Kuşçu Köyü Derneği üyeleri, Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz’a destek toplantısı düzenledi.

Başkan Mesut Üner’den Türkiye çapında çözüm!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ülke genelinde yerel seçim çalışmaları dönem itibariyle hız kazanmışken şoför esnafının sorunu için Ankara’ya çıkarma yaptı ve çözüme kavuşturdu. Çözülen sorun sadece Çatalca’da tüm Türkiye’de şoför esnafında büyük sevinç yaşattı.

Başkan Yılmaz Gümüşyaka’da seslendi: “Sosyal belediyeciliğin kitabını yazdık”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz Gümüşyaka Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Sizlerle olmaya, el ele tutuşmaya, gönül gönüle vermeye, aşımızı, ekmeğimizi ve işimizi paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Mesut Üner’e mahalle mitinglerinde yoğun ilgi

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, mahalle mitinglerine her geçen gün daha da büyük bir kalabalıkla aralıksız sürdürüyor.

Toplam 280 haber.