Güncel

Güncel Haberleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama programı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama programı Silivri İlçe Kaymakamlığı tarafından açıklandı.

Silivri’de dolu dolu Cumhuriyet coşkusu yaşanıyor

Silivri Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında dopdolu bir etkinlik programı düzenliyor. Çeşitli etkinliklere sahne olacak programda ünlü sanatçılar Kıraç, Alişan ve Ahmet Şafak, en güzel şarkılarıyla bayram coşkusunu doruğa çıkaracak.

Taylan Ayakkabı & Butik’e görkemli açılış

Silivrispor Kulübü eski Başkanı Taylan Güraslan’ın sahibi olduğu Taylan Ayakkabı mağazası yenilenen konseptiyle “Taylan Ayakkabı & Butik” olarak görkemli bir açılış töreniyle hizmete açıldı.

Büyükkılıçlı’da toplu açılış töreni coşkusu yaşandı

Silivri Belediyesi tarafından Büyükkılıçlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan spor tesisleri, park ve mahalle evi için toplu açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak vatandaşlarımızı dinlemeye, onlarla hareket etmeye, aynı pencereden şehre bakmaya ve şehrin problemlerini çözmeye devam edeceğiz” dedi.

Silivri belediye meclisi İsrail’i kınadı

Silivri Belediye Meclisi, İsrail’in Filistin’de sürdürdüğü insanlık dışı saldırıları yayımladığı bir metinle kınadı. Başkan Yılmaz, mecliste grubu bulunan partilerin grup başkanvekilleri ve meclis üyelerinin imzasını taşıyan bildiride, “İsrail'in, başta Gazze olmak üzere Filistin topraklarına ve Filistin halkına, uluslararası hukuk kurallarını hiçe sayarak yürüttüğü askerî harekâtın ve katliamın derhal durdurulmasını talep ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Başkan Yılmaz: Muhtarlık makamı, demokrasimizin en köklü örneklerinden birisidir

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yılmaz, “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde önemli görevler üstlenerek, vatandaşlarımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.

Başkan Üner’den Çatalca’nın gençlerine anlamlı jest

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.’’ sözünden hareketle Çatalca’ya Cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini kazandırırken her fırsatta yatırımlarının merkezine yarınlarımızın teminatı gençleri konumlandırdığını ifade eden Başkan Mesut Üner’den gençlere yine anlamlı bir jest geldi.

Gümüşyaka’da 3 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti

Silivri Belediyesi tarafından Gümüşyaka Mahallesi Adsız Nefer, Canpolat ve Cihat Ars sokaklarda yapımı tamamlanan 3 park için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Hiç bitmeyen enerjimizle, aşkımızla, heyecanımızla, sizden aldığımız güçle şehrimize, mahallelerimize, beldelerimize hizmet ediyoruz” dedi.

Çanta Atatürk Parkına coşkulu açılış

Silivri Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çanta Mahallesi Atatürk Parkı için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri dev projeleri, artan yaşam kalitesi, doğası, denizi, kültürü, misafirperver insanları ve geleneksel festivalleriyle İstanbul ve Türkiye'de adından söz ettiren bir ilçe haline geldi” dedi.

Köy Kasabı müşterilerine kapılarını açtı

Yeşilay Şube Başkanı Hüsnü Yaşar Yalman ve Samet Yalman'ın sahibi olduğu "Köy Kasabı" isimli işletme kapılarını müşterilerine açtı.

Başkan Yılmaz: “Biz afetle yatıp afetle kalkıyoruz”

Silivri’de İl Afet Riski Azaltma Planı (İRAP) hazırlık toplantısı düzenlendi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Bugüne kadar afetle mücadeleye ilişkin çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Biz afetle yatıp afetle kalkıyoruz” dedi.

Silivri belediye meclisi 2024 bütçesi için toplanıyor

Silivri Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Meclis Toplantısının 3. Birleşiminin 1. Oturumu, 13 Ekim 2023 Cuma günü saat 10.30'da gerçekleştirilecek.

Yeşil Dragon Sushi Restaurant Silivri'de açıldı

Farklı konsepti ile Silivri'de bir ilk olacak Yeşil Dragon Sushi Restaurant Silivri'de açıldı.

Silivri'nin ilk SUSHİ Restaurantı açılıyor

Farklı konsepti ile Silivri'de bir ilk olacak Yeşil Dragon Sushi Restaurant Cumartesi günü kapılarını müşterilerinin hizmetine açıyor.

Silivri'de afet zamanında iletişim toplantısı yapıldı

Silivri Belediyesi ve Turkcell iş birliğiyle ‘Afet Zamanında İletişim Toplantısı’ yapıldı. Afet Koordinasyon Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Sadece kendi ilçemizin sınırları içerisinde değil tüm Türkiye'de nerede bir acı yaşanırsa, nerede bir afet olursa oraya ilk yetişen ekiplerden biriyiz.” dedi.

Başkan Yılmaz’dan mevlid kandili mesajı

Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yılmaz, “Mevlid Kandili, Peygamber Efendimizin bütün zamanlara hitap eden, bütün insanlığa umut ve huzur vaat eden evrensel mesajlarını değerlendirmemiz bakımından önemli bir fırsattır.” dedi.

Başkan Üner: Sadece bir gün değil her gün

19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurt ve bölgemizde olduğu gibi Çatalca’da da özel programlarla kutlandı.

Gazilerin günü Silivri'de programlarla kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü Silivri'de resmî tören, salon programı ve mevlid-i şerif programı eşliğinde kutlandı. Önder Yılmaz Sahnesindeki programda konuşan Başkan Yılmaz; "Gazilerimiz yüreklerindeki vatan ve bayrak aşkı ile ülkemizin ve milletimizin bağımsızlığı için kahramanca mücadele etmişlerdir." dedi.

Kaymakam Toğan: Gazilerimiz Türk Kahramanlığının sönmez meşaleleridir

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Toplam 276 haber.