Siyaset

Siyaset Haberleri

Silivri Belediyesi Kapınızda Ekibi Değirmenköy Mahallesi'nde Vatandaşları Dinledi

Silivri Belediyesi'nin 'Belediye Kapınızda' ekibi, Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun selamlarını ileterek Değirmenköy Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Meclis Üyesi Şenol Fidan'ın da katıldığı ziyaret sırasında mahalle sakinlerinin talepleri ve önerileri dinlendi.

Başkan Balcıoğlu: Valilik makamı siyasete alet edilmiştir

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Selimpaşa'da Cumhur İttifakı yönetimi döneminde açılan Kadınlar Plajı'nın, CHP döneminde Anayasa'ya aykırı olduğu için kaldırılması üzerine İstanbul Valiliği'nin "yeniden açılması" yönündeki kararını eleştirdi. Başkan Balcıoğlu, bu durumu Valilik Makamı'nın siyasete alet edilmesi ve devletin kurumlarının kendi kendileriyle çelişmesi olarak yorumladı.

Başkan Balcıoğlu Öğretmen Ali Yıldız Korusu’nda incelemelerde bulundu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çeltik Mahallesi’nde bulunan Öğretmen Ali Yıldız Korusu’nda incelemelerde bulundu. Balcıoğlu, Öğretmen Ali Yıldız Korusu’nun aktif bir şekilde kullanılması için gerekli çalışmaların yürütüleceğini açıkladı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Beş Başkan Yardımcısıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, başkan yardımcıları Emine Tarin, Yavuz Alçi, Tan Hüseyin Kıroğlu, Meral Kutlu ve Fatih Yavuz ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bu toplantı, Balcıoğlu'nun son atamalarıyla birlikte beş yardımcısıyla yaptığı ilk değerlendirme toplantısı oldu.

Başkan Balcıoğlu ve Ekrem İmamoğlu’ndan Silivri’de Yerli Tohum Hasadı

2023 yılı hububat ekim döneminde, gönüllü çiftçilerin desteğiyle toplam 130 dekar alana ekimi yapılan 7 çeşit buğday; 82 dekar alana da 4 çeşit arpanın hasadına başlandı. Bugün Silivri’de hasadı gerçekleştirilen 5 çeşit yerli buğday tohumu, Tarım ve Orman Bakanlığı Araştırma Enstitüleri tarafından Kaya Onater’in tarlasında geliştirildi.

Başkan Balcıoğlu, Gölet Kafe Sosyal Tesislerinde Vatandaşlarla Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla Silivri Belediyesi Gölet Kafe Sosyal Tesislerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Balcıoğlu, sosyal tesiste vakit geçiren aileler ve çocuklarla bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.

Başkan Balcıoğlu, Kale Park Sosyal Tesislerinde Vatandaşlarla Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı’nda Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesislerinde vakit geçiren vatandaşları ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, sosyal tesislerdeki vatandaşlarla bayramlaşarak bayram coşkusunu paylaştı ve onlarla sohbet etti.

Başkan Balcıoğlu, Kurban Bayramı’nın İkinci Gününde Kavaklı Mahallesi’nde Esnaf ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Kavaklı Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Balcıoğlu, esnafın ve vatandaşların bayram sevincini paylaştıktan sonra kurban kesim yerlerini ziyaret etti, vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinledi.

CHP örgüt toplantısı düzenliyor

CHP Silivri İlçe Örgütü bir araya geliyor.

Kömür: Kadınlar plajının kapatılma kararı yasal zorunluluklardan kaynaklıdır

CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, Selimpaşa'da kapatılan kadınlar plajı tartışmasına dahil oldu.

Kömür: İlçe kongresinde adayım

CHP Silivri İlçe başkanı İbrahim Kömür, ilçe başkanlığı için yeniden aday olacağını söyledi.

Başkan Balcıoğlu, CHP Silivri Kadın Kolları Kongresine katıldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eşi Sena Balcıoğlu ile birlikte CHP Silivri Kadın Kolları Kongresine katıldı. Kongrede Derya Ural Erdim, Kadın Kolları Başkanı olarak yeniden seçildi.

Başkan Balcıoğlu: Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışacağız

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yolçatı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak, onların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. Mahallede özellikle kadınların dile getirdiği konuları not alarak çözüm üretme sözü verdi.

Başkan Bora Balcıoğlu Çeltik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çeltik Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun, talep ve önerilerini dinledi. Mahalle sakinlerinin özellikle kadınlarının dile getirdiği konuları not alarak çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını belirtti.

Başkan Balcıoğlu, TBB Başkanlık Seçiminde oy kullandı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) başkanlık seçimleri için Ankara'da bir araya gelen belediye başkanları arasında yerini aldı. Silivri'yi temsilen delege olarak seçilen meclis üyeleriyle birlikte oy kullanan Başkan Balcıoğlu, seçimlerin demokrasi ve belediyeler için hayırlı olmasını diledi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Trakya Belediyeler Birliği Meclis Toplantısına katıldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Süleymanpaşa'da düzenlenen Trakya Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'na katıldı. Toplantıda, bölgedeki belediyeler arasında işbirliği ve koordinasyonu artırma, ortak sorunlara çözüm üretme ve bilgi paylaşımını geliştirme konularında önemli kararlar alındı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'ndan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanına ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Parti Meclis Üyesi Berker Esen, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’i makamında ziyaret etti.

Yalçın: Yerin dibine batsın özgürlük anlayışınız

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Selimpaşa Kadınlar Plajı'nın kapatılmasıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Silivri Meclisinde Kadınlar Plajı tartışması

Selimpaşa Kadınlar Plajı'nın kapatılması, belediye meclis toplantısında tartışmalara sebep oldu.

Toplam 305 haber.