Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Yılmaz: Silivrili hemşehrilerimin mübarek Üç Aylarını ve Regaib Kandili kutluyorum

Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yılmaz, “Aziz Milletimizin ve Türk-İslam âleminin mübarek Üç Ayları ve Regaib Kandili kutluyor, sağlık, huzur ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Yılmaz: “Kentsel dönüşüm acil bir gerekliliktir”

Silivri’de İl Afet Riski Azaltma Planı (İRAP) ve İlçe Afet Müdahale Planı toplantısı düzenlendi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Her toplantıda ifade ettiğimiz gibi afetlerin olumsuz etkilerini azaltmak ancak ve ancak başarılı bir risk yönetimi ve toplumsal bilinç ile mümkün olabilir” dedi.

Başkan Yılmaz: Milli ve manevi değerlerimize bağlı tüm gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Tarafsız yayıncılık anlayışıyla kamuoyunun sesi olma görevini yürüten tüm gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum.” dedi.

AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan açıklamada, 8 Ocak Pazartesi'den itibaren Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının kent genelinde etkili olacağı kaydedildi. Sıcaklıkların 5 ila 8 derece düşeceği ve 9 Ocak Salı günü kentin yükseklerinde, 10 Ocak Çarşamba günü de kent genelinde gerçekleşmesi beklendiği ifade edildi.

Yeni yılın ilk meclis toplantısı Salı günü yapılacak

Silivri Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 02 Ocak 2024 Salı günü 16.00’da gerçekleştirilecek.

Milyonların takip ettiği o sayfa...

Sosyal medya mecrası İnstagram' da amatör seslerin tercih ettiği en iyi platform 'osessensinn' isimli sayfa oldu. Her geçen gün fanları artarak büyüyen mecrada paylaşılan videolar milyonlarca izlenme alıyor.

Silivri belediye meclisi Cuma günü olağanüstü toplanacak

Silivri Belediye Meclisi 15 Aralık 2023 Cuma Günü saat 16.00’da 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20’inci maddesine eklenen 5675 Sayılı Kanunun 3'üncü maddesi gereğince olağanüstü olarak toplanacak.

Çatalca Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısının birinci oturumunu gerçekleştirdi

Çatalca Belediye Meclisi Aralık Ayı 2023 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 11.00’da Başkan Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Cumhuriyet dönemi belediye binası yeniden hayat bulacak

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1900'lü yılların başında yapılan eski belediye hizmet binasının Cumhuriyet dönemini yansıtan bir mimariyle yeniden yapılacağını açıkladı. Yılmaz, 19 Mayıs Meydanında çalışmaların başladığını duyurdu.

Başkan Yılmaz: “Silivri’de afet yönetimi sistematiği oluşturuyoruz”

Silivri Belediyesi Meclisi aralık ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, AFAD ile yapılacak iş birliği hakkında detaylı bilgiler verdi. Başkan Volkan Yılmaz’ın gündeminde Silivri Belediyesi ve Turkcell iş birliğiyle hayata geçirilen Afet Anında İletişim Projesi ve İstanbul Enerji A.Ş ile yapılan SECAP toplantısı da yer aldı.

Başkan Yılmaz: “Gönül gönüle verildiğinde aşılamayacak hiçbir engel yoktur”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolasıyla Silivri’de yaşayan özel bireyler ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz başta olmak üzere ilçemizde yaşayan tüm dezavantajlı gruplara sahip çıkmaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya ve onların omuzlarındaki yüke ortak olmaya devam edeceğiz” dedi.

Aralık ayı meclis toplantısı yarın yapılacak

Silivri Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 04 Aralık 2023 Pazartesi Günü 10.30’da gerçekleştirilecek.

Başkan Yılmaz özel çocuklarla birlikte kurabiye pişirdi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve eşi Ezgi Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Silivri’de yaşayan özel bireylerle bir araya geldi.

Başkan Yılmaz: “sıfır atık konusunda üzerimize düşen ödevler var”

Silivri Belediyesi ve İstanbul Enerji A.Ş. iş birliğiyle hazırlanan Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı (SECAP) toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’yi başka bir vizyona, başka bir bakış açısına ve daha geniş bir perspektife taşıyan anlayışımızla bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “ÖĞRETMENLERİMİZ GELECEĞİMİZİN HAMURUNU YOĞURAN AYDINLIK MEŞALELERİDİR”

Türk Eğitim Sen Silivri Şubesi tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü Etkinliğinde konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’de yeni okullar, eğitim merkezleri, kurslar inşa etmeye ve tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yanında olarak var gücümüzle onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

SİLİVRİ’DE KADINA YÖNELİK ŞİDDETE HAYIR KONULU PANEL DÜZENLENDİ

Silivri Belediyesi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” konulu panel düzenlendi. Panel kapsamında alanında uzman konuşmacılar tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

SİLİVRİ BELEDİYESİNİN 2024 YILI MALİ BÜTÇESİ İBB MECLİSİNDE KABUL EDİLDİ

İBB Meclisi kasım ayı toplantısının 5. oturumunda görüşülen Silivri Belediyesinin 2024 yılı mali bütçesi, 2 milyar 998 milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Yılmaz: Öğretmenler bir milletin ufkunu aydınlatan meşaledir

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yılmaz, “Öğretmenler bir milletin ufkunu aydınlatan meşalelerdir.” dedi.

Silivri’de karla mücadele toplantısı yapıldı

Silivri Belediyesi İlçe Afet ve Koordinasyon Merkezinde kış mevsiminde alınacak tedbirler kapsamında Kaymakam Tolga Toğan başkanlığında ‘Karla Mücadele Toplantısı’ gerçekleştirildi. Toplantıda Afet İşleri Müdürü Uğur Tozlu tarafından ‘Karla Mücadele Eylem Planı’ sunumu yapıldı.

Toplam 276 haber.