Ceylan görevinden istifa etti

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, görevinden istifa etti.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

İYİ Parti'de genel başkan değişikliği sonrasında Silivri'den de istifa geldi. Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

Ceylan’ın  açıklaması şu şekilde; 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur :

“Değerli Silivrili hemşehrilerim ve İYİ Parti Teşkilatımızın kıymetli Mensupları, Partimize 2019 yılında katıldım ve bugüne kadar canla başla hizmet ettim. Parti içinde farklı görevler aldım.  Bir önceki dönemde Teşkilat başkanı oldum ve son Kongremizde ilçe Başkanı seçildim. Sürdürdüğüm görevimden bugün itibariyle istifa ediyorum.

Bu kararımı dün akşamki, yönetim kurulu toplantımızda Divan Başkanlarım ve Yönetim Kurulumuz ile paylaştım.

İlçe Teşkilatımız olarak, alnımızın akıyla Bir Genel seçim bir de Yerel seçim geçirdik.
Yeniden koordine edilecek bir oluşumun partimiz ve hareketimiz adına daha İYİ olabileceği düşüncesinde karar kıldığımı dile getirdim .Değerli divan ve yönetim kurulumuzla bu hususta istişare ettik. Bu karara mutabık kaldık ve ilçe Yönetimi olarak görevlerimizden istifa ettiğimizi beyan ederim.
İlçe yönetiminde yer alan tüm yöneticilerimize, divan Başkanlarımıza mahalle başkanlarımıza, gençlik kollarında yer almış gençlerimize, kadın kollarında yer alan kıymetli hanımefendilerimize tüm Teşkilatımıza, üyelerimize verdiğiniz emek ve hizmetler için şahsım ve yönetimdeki arkadaşlarım adına  ayrı ayrı Teşekkür Ederim…  
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN