Güncel

Güncel Haberleri

Kaymakam Toğan’dan Balcıoğlu’na iadeyi ziyaret

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na iadeyi ziyarette bulundu.

Silivri meclisinde borç tartışması

Silivri Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısına borç tartışması damga vurdu. 13 gündem maddesinin yer aldığı meclis toplantısında Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun belediyenin borç tablosunu açıklaması üzerine AK Parti Meclis Üyesi Salim Çavdar ve MHP Meclis Üyesi Sultan Aşkın söz alarak, açıklanan borç tablosunun doğru olmadığını, borcun 3’te 2’sinin hayal olduğunu söylediler.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Muhtarlarla bir araya geldi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi Meclis Salonu'nda 35 mahallenin muhtarları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Balcıoğlu'nun liderliğindeki toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Serhat Ateş ve Silivri Belediyesi müdürlerinin de katıldığı bu önemli toplantıda, Başkan Balcıoğlu muhtarların taleplerine çözüm bulma konusunda kararlılığını vurguladı.

Mayıs meclisinde başkan yardımcılarının maaşı belirlenecek

Silivri Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısının birinci oturumu Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 13 gündem maddesinin görüşüleceği meclis toplantısında Başkan Yardımcıları Yavuz Alçi ve Tan Hüseyin Kıroğlu’nun maaşları da belirlenecek.

Yalçın: 3 Mayıs İftiharla kutladığımız bir gündür

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yılmaz: 3 Mayıs uyanışın adı, mücadele ufkunun anısıdır

Volkan Yılmaz, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Balcıoğlu, Alipaşa mahallesi'nde ayçiçek ekimi gerçekleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Alipaşa Mahallesi'nde ayçiçek tohumu ekimine katıldı ve traktör sürerek ilk ekimi bizzat gerçekleştirdi.

Başkan Bora Balcıoğlu, İstanbul Valisi Davut Gül ile görüştü

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret ederek, ilçenin gelişimi için önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme, Silivri'nin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimine dair iş birliklerini güçlendirme amacını taşıyor.

Koçer’den Muhtarlara hayırlı olsun ziyareti

Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, 31 Mart 2024 seçimlerinin ardından hayırlı olsun ziyaretlerine ilk olarak muhtarlardan başladı.

Balcıoğlu koltuğunu çocuklara devretti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Anadolu Dernekleri’nde Yıldırım dönemi

Silivri Anadolu İl Dernekleri Federasyonu olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Yalçın: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun!

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Toğan, koltuğunu Ahmet'e devretti

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Selimpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Baltacı'ya devretti.

Yılmaz: 23 Nisan 1920 milli onurun dirilişidir

Silivri Belediyesi önceki dönem başkanı Volkan Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Balcıoğlu: Dünya çocukları için barış ve huzur diliyorum

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Silivri'de şiddetli yağmura hızlı müdahale

Silivri'de gün boyu etkili olan şiddetli yağış sonrasında yaşanan olumsuzluklara Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri koordineli bir şekilde anında müdahale ediyor.

Silivri Belediyesi'nin Yardım Konvoyu Tokat Sulusaray'a Ulaştı

Silivri Belediyesi, Tokat'ın Sulusaray ilçesi Malum Seyit Tekke köyüne yönelik başlattığı yardım seferini başarıyla tamamladı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun yönlendirmesiyle, 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye gönderilen arama kurtarma ve yardım ekipleri, köye ulaşarak gerekli desteği sağladı.

Silivri'de mahalle mahallle muhtar seçilen isimler

Kesin olmayan sonuçlara göre Silivri'nin köy ve mahalle muhtarlıkları şöyle sonuçlandı.

Silivri’de 15.000 kişi aynı sofrada buluştu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Büyük Silivri İftar Programı” kapsamında Silivri’de yaşayan yaklaşık 15.000 vatandaşla aynı sofrada buluştu.

Toplam 265 haber.