Güncel

Güncel Haberleri

Balcıoğlu: Medyamızı dördüncü kuvvet haline getirme mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Balcıoğlu, İBB İş Birliği Proje Toplantısı Gerçekleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkilileriyle önemli bir proje toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu'nun İBB ile gerçekleştirmeyi düşündüğü projeler üzerinde duruldu.

AK Parti'den Başsavcı Orhan Sağlam'a ziyaret

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, teşkilat mensupları ile birlikte yeni göreve başlayan Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Sağlam'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Uyumkent Sitesi sakinleri ile buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Uyumkent Sitesi sakinleri ile bir araya gelerek talep, görüş ve önerileri dinledi. Başkan Balcıoğlu, sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için Uyumkent Site yönetimi ve sakinlerine teşekkürlerini iletti.

Başkan Balcıoğlu, Silivri Plajı'nda hemşehrileriyle buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, hafta sonunu Silivri Plajı'nda geçiren vatandaşlarla bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinledi. Vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Balcıoğlu, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Silivri Belediyesi, Sıfır Atık Projesi Kapsamında Geri Dönüşüm Araç Filosunu Yeniledi

Silivri Belediyesi, çevresel sürdürülebilirlik çalışmalarını güçlendirmek amacıyla geri dönüşüm araç filosunu yenileyip genişletti. Belediyenin devam eden Sıfır Atık Projesi kapsamındaki bu girişim, ilçe genelinde atık toplama süreçlerini daha verimli hale getirmeyi ve geri dönüşüm uygulamalarını teşvik etmeyi hedefliyor.

Silivri Belediyesi Kentsel Dönüşüm Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Silivri Belediyesi, olası afetlerin felakete dönüşmesini önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Erbey Döner İskender, Görkemli Bir Törenle Açıldı

Silivri'de yeni bir lezzet durağı olan Erbey Döner İskender, bugün gerçekleştirilen görkemli bir törenle kapılarını açtı. Kara Mustafa Caddesi'nde yer alan Erbey Döner'in açılışına Silivri'nin önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Balcıoğlu, Kardeş Belediye Virbitsa Temsilcilerini makamında ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, kardeş Belediye Virbitsa Temsilcilerini makamında ağırladı. Ziyarette, Virbitsa'nın Belediye Başkanı Merdin Bayram, Virbitsa Meclis Başkanı Kadir Hasan, Tutrakan Meclis Başkanı Nihat Kantarov, Göçmenler Derneği Başkanı Ercan Çalışkan ve Gerlova Vakıf Başkanı Orhan Mustafa yer aldı.

Silivri’de 11 farklı noktada aynı anda çıkan yangınlar kısa sürede kontrol altına alındı

Silivri’de 11 farklı noktada aynı anda çıkan yangınlar ekiplerin üstün çabası sayesinde kontrol altına alındı. Afet bölgesinde çalışmaları anbean takip eden Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, yangın söndürme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Silivri’nin Meşhur Yoğurdu Festivalde ziyaretçilere ikram edildi

Silivri Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 62. Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali kapsamında, ilçenin simgesi haline gelen meşhur Silivri yoğurdunu daha geniş kitlelere tanıtmak ve bu eşsiz lezzeti vatandaşlarla paylaşmak amacıyla misafirlere özenle hazırlanan yoğurtları ikram etti.

Başkan Balcıoğlu, Selimpaşa Mahallesi’nde yapımı devam eden çocuk parkını inceledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Selimpaşa Mahallesi'nde 608. Cadde üzerinde yapımı devam eden çocuk parkındaki çalışmaları inceledi. Parkın çok yakında Selimpaşalıların kullanımına sunulacağını belirten Başkan Balcıoğlu, modern bir parkın Selimpaşa Mahallesi'ne kazandırılmasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Başkan Balcıoğlu, saha incelemelerine devam ediyor

Silivri Belediyesi, Yeni Mahalle 1 Kasım Caddesi üzerinde yer alan Zeki Çevik Camii'nin yanındaki alanda yeni park yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, park yapım çalışmalarını inceleyerek, bölge halkına modern ve kullanışlı bir sosyal alan kazandırmak için çalışmalara hız verdiklerini belirtti.

Gençlik ve Kültür Merkezi Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor

Silivri Belediyesi’nin büyük bir özveriyle sürdürdüğü Gençlik ve Kültür Merkezi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ekipleriyle birlikte projeyi yerinde inceledi ve son durumu hakkında bilgi aldı.

Başkan Balcıoğlu Cumhuriyet Mahallesi’nde yenileme çalışmaları devam eden parkı inceledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Cumhuriyet Mahallesi Hacı Cemil Umuç Sokağı üzerinde bulunan atıl durumdaki parkın tadilat ve yenileme işlemlerini yerinde inceledi. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla toplam 1,406 m² alana sahip olacak park, Cumhuriyet Mahallesi sakinleri için yeni bir alternatif oluşturacak.

Başkan Balcıoğlu Yeni Mahalle'de sürdürülen altyapı çalışmalarını inceledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle 7052. Sokak ve çevresinde planlanan asfaltlama ve yol bakım onarım çalışmalarına başlamadan önce detaylı incelemelerde bulundu. Başkan Balcıoğlu, 300 metrelik alanda toplam 720 ton asfalt imalatı yapılacak bölgeyi ekiplerle birlikte ziyaret etti.

Silivri Belediyesi'nden Yeni Mahalle'ye Hız Kesici Set

Silivri Belediyesi ilçelerdeki trafik güvenliğini artırmak amacıyla Yeni Mahalle’deki Çiftçi Sokak’ta hız kesici set boya çalışmaları gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen set boyama çalışmaları mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı.

Başkan Bora Balcıoğlu, Çamurlu Deresi'nin Islahı için İSKİ ile toplantı gerçekleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu İSKİ Atıksu Daire Başkanı Mehmet Kadri Feyat, İski Kanal Proje Müdürü Muhammet Tiryakioğlu ve Altınorak Site Yönetimi ile Çamurlu Deresi’nin ıslahı için toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Balcıoğlu, Silivri Kadın Girişimciler Derneği’ni ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Öznur Kırkıcı ve yönetim kurulu üyelerini belediyede ağırladı. Görüşme sırasında, kadın girişimciliği ve yerel ekonomik kalkınma konularında işbirliği olanakları ele alındı.

Toplam 327 haber.