Güncel

Güncel Haberleri

Pamuk: Allah bu millete bu coşkuyu yüz yıllarca yaşatsın

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk; “ Allah bu millete bu coşkuyu yüz yıllarca yaşatsın” dedi.

100. yıl kutlamaları Ata’ya çelenk sunma töreni ile başladı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl kutlamaları, bugün Atatürk Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreniyle başladı.

Kaymakam Tolga Toğan: Cumhuriyemizin 100. Yılı Kutlu Olsun

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Silivri Kaymakamı Tolga Toğan; “Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünü milletçe haklı gurur, ilk günkü coşku ve mutluluk içinde kutladığımız bu anlamlı günde, öncelikle tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum ”dedi.

Ceylan: Cumhuriyet, birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan; “Bağımsızlık düşüncesi ile 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet, tarih yolculuğundaki varoluş mücadelemizi taçlandıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir” dedi.

Yalçın: Türk Milleti kendine emanet edilen Cumhuriyete her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın; “Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacak, Cumhuriyete her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır” dedi.

Esen: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserini de sonuna kadar koruyacağız

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen; "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserini de sonuna kadar koruyacağız ve bu eserlere zarar vermeye çalışanlara karşı yorulmak ve dinlenmek bilmeden mücadele edeceğiz” dedi.

Silivri’ye dev yatırım! Engelsiz Yaşam Ve Eğitim Merkezi törenle açıldı

Silivri Belediyesi ve hayırsever Nakipoğlu ailesi iş birliğiyle Yeni Mahalle’de yapımı tamamlanan Gülsen & Ökkeş Nakıpoğlu Engelsiz Yaşam ve Eğitim Merkezi için açılış töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Engel ifadesini zihinlerden söküp atacak bir tesisi inşa ederek, Silivri’de yaşayan özel bireylerimizin hizmetine sunduk” dedi.

Başkan Yılmaz: Cumhuriyet,Türk Milletimize verilmiş en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yılmaz, “Devletimiz ve ülkemiz, Cumhuriyetin bizlere verdiği güç sayesindedir ki uluslararası camiada önemli bir yere sahip olmuş ve yine ülkemiz Atatürk’ün koymuş olduğu ilkelerle de dünyanın en saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama programı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama programı Silivri İlçe Kaymakamlığı tarafından açıklandı.

Silivri’de dolu dolu Cumhuriyet coşkusu yaşanıyor

Silivri Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında dopdolu bir etkinlik programı düzenliyor. Çeşitli etkinliklere sahne olacak programda ünlü sanatçılar Kıraç, Alişan ve Ahmet Şafak, en güzel şarkılarıyla bayram coşkusunu doruğa çıkaracak.

Taylan Ayakkabı & Butik’e görkemli açılış

Silivrispor Kulübü eski Başkanı Taylan Güraslan’ın sahibi olduğu Taylan Ayakkabı mağazası yenilenen konseptiyle “Taylan Ayakkabı & Butik” olarak görkemli bir açılış töreniyle hizmete açıldı.

Büyükkılıçlı’da toplu açılış töreni coşkusu yaşandı

Silivri Belediyesi tarafından Büyükkılıçlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan spor tesisleri, park ve mahalle evi için toplu açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak vatandaşlarımızı dinlemeye, onlarla hareket etmeye, aynı pencereden şehre bakmaya ve şehrin problemlerini çözmeye devam edeceğiz” dedi.

Silivri belediye meclisi İsrail’i kınadı

Silivri Belediye Meclisi, İsrail’in Filistin’de sürdürdüğü insanlık dışı saldırıları yayımladığı bir metinle kınadı. Başkan Yılmaz, mecliste grubu bulunan partilerin grup başkanvekilleri ve meclis üyelerinin imzasını taşıyan bildiride, “İsrail'in, başta Gazze olmak üzere Filistin topraklarına ve Filistin halkına, uluslararası hukuk kurallarını hiçe sayarak yürüttüğü askerî harekâtın ve katliamın derhal durdurulmasını talep ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Başkan Yılmaz: Muhtarlık makamı, demokrasimizin en köklü örneklerinden birisidir

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yılmaz, “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde önemli görevler üstlenerek, vatandaşlarımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.

Başkan Üner’den Çatalca’nın gençlerine anlamlı jest

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.’’ sözünden hareketle Çatalca’ya Cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini kazandırırken her fırsatta yatırımlarının merkezine yarınlarımızın teminatı gençleri konumlandırdığını ifade eden Başkan Mesut Üner’den gençlere yine anlamlı bir jest geldi.

Gümüşyaka’da 3 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti

Silivri Belediyesi tarafından Gümüşyaka Mahallesi Adsız Nefer, Canpolat ve Cihat Ars sokaklarda yapımı tamamlanan 3 park için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Hiç bitmeyen enerjimizle, aşkımızla, heyecanımızla, sizden aldığımız güçle şehrimize, mahallelerimize, beldelerimize hizmet ediyoruz” dedi.

Çanta Atatürk Parkına coşkulu açılış

Silivri Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çanta Mahallesi Atatürk Parkı için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri dev projeleri, artan yaşam kalitesi, doğası, denizi, kültürü, misafirperver insanları ve geleneksel festivalleriyle İstanbul ve Türkiye'de adından söz ettiren bir ilçe haline geldi” dedi.

Köy Kasabı müşterilerine kapılarını açtı

Yeşilay Şube Başkanı Hüsnü Yaşar Yalman ve Samet Yalman'ın sahibi olduğu "Köy Kasabı" isimli işletme kapılarını müşterilerine açtı.

Başkan Yılmaz: “Biz afetle yatıp afetle kalkıyoruz”

Silivri’de İl Afet Riski Azaltma Planı (İRAP) hazırlık toplantısı düzenlendi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Bugüne kadar afetle mücadeleye ilişkin çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Biz afetle yatıp afetle kalkıyoruz” dedi.

Toplam 265 haber.