Taylan Ayakkabı & Butik'e görkemli açılış

Silivrispor Kulübü eski Başkanı Taylan Güraslan'ın sahibi olduğu Taylan Ayakkabı mağazası yenilenen konseptiyle 'Taylan Ayakkabı & Butik' olarak görkemli bir açılış töreniyle hizmete açıldı.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri’de yıllardır ayakkabı mağazası olarak hizmet veren Taylan Ayakkabı, bünyesine kadın giyim tekstil ürünlerini de kattı. Yenilenen konsepti ve yeni ismiyle müşterilerine hizmet vermeye devam eden Taylan Ayakkabı & Butik, açılış töreniyle müşterilerine kapıları açtı. Taylan Ayakkabı & Butik’in açılış kurdelesini Silivri Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, İBB ve Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, İBB ve Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu keserek hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

GÜRASLAN DAVETLİLERLE TEK TEK İLGİLENDİ 

Taylan Ayakabı & Butik’in sahibi Taylan Güraslan, ailesiyle birlikte açılışa katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek teşekkür etti. Her zaman Silivrililere kaliteli hizmet vermeye özen gösteren Güraslan, “Silivri halkı ve müşterilerimiz her şeyin en iyisini hakkediyor” dedi. 

EN TREND MODELER TAYLAN AYAKKABI & BUTİK DE 

Ürün yelpazesini genişleten Taylan Ayakkabı & Butik’de kadınlara özel en trend kıyafetler, çantalar  ile   bay- bayan ayakkabı modelleri mevcut. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN