Güncel

Güncel Haberleri

Aralık ayı meclis toplantısı yarın yapılacak

Silivri Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 04 Aralık 2023 Pazartesi Günü 10.30’da gerçekleştirilecek.

Başkan Yılmaz özel çocuklarla birlikte kurabiye pişirdi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve eşi Ezgi Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Silivri’de yaşayan özel bireylerle bir araya geldi.

Başkan Yılmaz: “sıfır atık konusunda üzerimize düşen ödevler var”

Silivri Belediyesi ve İstanbul Enerji A.Ş. iş birliğiyle hazırlanan Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı (SECAP) toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’yi başka bir vizyona, başka bir bakış açısına ve daha geniş bir perspektife taşıyan anlayışımızla bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “ÖĞRETMENLERİMİZ GELECEĞİMİZİN HAMURUNU YOĞURAN AYDINLIK MEŞALELERİDİR”

Türk Eğitim Sen Silivri Şubesi tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü Etkinliğinde konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’de yeni okullar, eğitim merkezleri, kurslar inşa etmeye ve tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yanında olarak var gücümüzle onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

SİLİVRİ’DE KADINA YÖNELİK ŞİDDETE HAYIR KONULU PANEL DÜZENLENDİ

Silivri Belediyesi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” konulu panel düzenlendi. Panel kapsamında alanında uzman konuşmacılar tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

SİLİVRİ BELEDİYESİNİN 2024 YILI MALİ BÜTÇESİ İBB MECLİSİNDE KABUL EDİLDİ

İBB Meclisi kasım ayı toplantısının 5. oturumunda görüşülen Silivri Belediyesinin 2024 yılı mali bütçesi, 2 milyar 998 milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Yılmaz: Öğretmenler bir milletin ufkunu aydınlatan meşaledir

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yılmaz, “Öğretmenler bir milletin ufkunu aydınlatan meşalelerdir.” dedi.

Silivri’de karla mücadele toplantısı yapıldı

Silivri Belediyesi İlçe Afet ve Koordinasyon Merkezinde kış mevsiminde alınacak tedbirler kapsamında Kaymakam Tolga Toğan başkanlığında ‘Karla Mücadele Toplantısı’ gerçekleştirildi. Toplantıda Afet İşleri Müdürü Uğur Tozlu tarafından ‘Karla Mücadele Eylem Planı’ sunumu yapıldı.

Aysel Akbulut vefat etti

Silivri'nin aktif isimlerinden Aysel Akbulut hayatını kaybetti.

Başkan Yılmaz Muhtarlar ile Ankara mesaisi yaptı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, istişare toplantıları kapsamında Ankara Kızılcahamam’da muhtarlarla bir araya geldi. Toplantı gündeminde Silivri’nin 35 mahallesinde yapılan ve yapılması planlanan hizmetler yer aldı. Ayrıca TBMM ve Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi.

Başkan Yılmaz: Türk Milletinin kalbinde ölümsüzleşen Büyük Önder Atatürk'ü sevgi, saygı, minnetle anıyorum

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. ölüm yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.

Kasım ayı meclisi 2. birleşimi perşembe günü

Silivri Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin 1. Oturumu, 09 Kasım 2023 Perşembe günü saat 14.00 'da gerçekleştirilecek.

Kasım ayı meclis toplantısı Pazartesi günü yapılacak

Silivri Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 06 Kasım 2023 Pazartesi Günü 10.30’da gerçekleştirilecek.

Başkan Yılmaz: Silivri’mizin 1 Kasım Kurtuluş Günü’nü kutluyorum

1 Kasım Silivri’nin Kurtuluş Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yılmaz, “Osmanlı Devletine dayatılan Sevr Antlaşması sonunda Yunanlılar tarafından işgal edilen Silivri’miz, 2 yıl 3 ay süren bu saldırılardan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde başlatılan Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlanmasından sonra kurtulmuştur” dedi.

Silivri'de devasa “Cumhuriyet 100 Yaşında” yazısı

Silivri Belediyesinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümü kutlamaları tarım topraklarına yayıldı. Silivri Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan ‘Cumhuriyetin Adı Cumhuriyet Topraklarına Yazıldı’ isimli çalışma ile tarım topraklarına ‘Türkiye Cumhuriyeti 100 Yaşında’ yazıldı.

Çatalca’dan bir asırlık muhteşem Cumhuriyet coşkusu

Çatalca, Başkan Mesut Üner’in muhteşem organizasyonlarıyla bir asırlık ilçe tarihine ve en önemli değeri olan Cumhuriyetimize sahip çıkıp, uzun yıllar unutulmayacak muhteşem bir Cumhuriyet coşkusu yaşadı.

Cumhuriyet kutlamalarının coşkusu Silivri’den yankılandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen konserlerde ünlü sanatçılar Alişan ve Ahmet Şafak, birbirinden güzel şarkı ve marşlarını Silivrililer için seslendirdi. Binlerce kişinin katıldığı Cumhuriyet Yürüyüşü ile kutlamaların coşkusu, Türk bayraklarıyla kırmızı beyaza bürünen Silivri’den gür bir sesle yankılandı.

Başkan Yılmaz: “Yaşasın Cumhuriyet”

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümü kapsamında İBB Meclisinde yapılan özel oturumda konuşan Başkan Yılmaz, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kıvanç ve coşkuyla kutluyor, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının Türk ve Türkiye yüzyılı olması inancı, azmi ve kararlılığıyla ‘Yaşasın Cumhuriyet’ diyorum” dedi.

Silivri’de Cumhuriyet coşkusu Kıraç konseriyle devam etti

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen konserde ünlü sanatçı Kıraç, en güzel şarkılarını ve marşlarını Silivrililer için seslendirdi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla Kıraç’ın şarkı ve marşlarına eşlik eden vatandaşlar, Cumhuriyet kutlamalarında büyük coşku yaşadı.

Toplam 265 haber.