Güncel

Güncel Haberleri

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Volkan Yılmaz’ı durdurabilene aşk olsun”

Silivri Belediyesi ve İçişleri Bakanlığı iş birliğiyle Yeni Mahalle Eski Silivri Stadı yanında yapımı tamamlanan Hükümet Konağının açılış töreni, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İstanbul Valisi Davut Gül’ün katılımlarıyla gerçekleştirildi. Törende konuşan Bakan Yerlikaya, Başkan Yılmaz’a övgüler yağdırdı.

Başkan Yılmaz, Gümüşyaka Cemevi’nin temelini canlarla birlikte attı

Silivri Belediyesi ve Gümüşyaka Cemevi Derneği iş birliğiyle Gümüşyaka Mahallesi’nde yapımına başlanan Gümüşyaka Cemevi Projesi için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak toplumun bütün kesimleriyle omuz omuza, iş birliğiyle ve güç birliğiyle yürümeye devam ediyoruz” dedi.

Çatalca’da muhteşem ramazan etkinlikleri

Başkan Mesut Üner’in döneminde kazandırdığı hizmetlerle adeta altın çağını yaşayan Çatalca halkı, kültür-sanat etkinlikleriyle de dünya şehri İstanbul’un etkinlikler ilçesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çatalca’da yaşamının huzurunu ve mutluluğunu yaşıyor. Başkan Mesut Üner, bu sefer ilçe halkına kusursuz bir Ramazan programı sürprizi gerçekleştirdi.

Silivri’de iftar çadırında 2000 kişiyle ramazan bereketi paylaşıldı

Silivri Belediyesi tarafından Eski Festival Alanında kurulan iftar çadırında Protokol İftarı düzenlendi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 7’den 70’e tüm hemşerilerimizle kucaklaşmayı, gönül köprüleri kurmayı, el birliği ve güç birliği yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Silivri Belediyesinden 8 Mart’a özel muhteşem program

Silivri Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlara özel Ceylan konseri düzenledi. Konserde konuşan Başkan Yılmaz, “Kadının olduğu yerde başarı, huzur, güven, üretim ve bereket vardır” dedi.

Mart ayı meclisi 2. birleşimi Cuma günü

Silivri Belediye Meclisi'nin Mart Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin 1. Oturumu, 08 Mart 2024 Cuma günü saat 10.30 'da gerçekleştirilecek.

Silivri’de En Güzel Korkuluk Yarışması düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Silivri Belediyesi ve Evim Atölyem Grubu iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, sanatçılar tarafından tasarlanan en güzel korkuluklar görücüye çıktı. Geri dönüşüm malzemeleriyle hazırlanan 22 adet korkuluğun sergilendiği yarışmada, dereceye girenlere altın ödülü verildi.

Başkan Yılmaz: “Seçimleri değil silivri’ye yapılacak hizmetleri düşünüyoruz”

Silivri Belediye Meclisi mart ayı toplantısında konuşan Başkan Volkan Yılmaz, Silivri’de yeni ve modern bir afet müdürlüğü binasının inşa edileceği müjdesini verdi. Başkan Yılmaz’ın gündeminde ayrıca D-100 karayolunda devam çalışmalar da yer aldı.

Silivri’de bir hayal daha gerçek oluyor! Gençlik ve Kültür Merkezinin temeli atıldı

Silivri Belediyesi tarafından Piri Mehmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi üzeri eski festival alanı karşısında yapılacak olan Gençlik ve Kültür Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Önümüzdeki 5 yıl boyunca da eğitim, kültür ve sanat diyerek gençlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz: “Silivri belediyesi ekonomik dengelerini oturtan ender belediyelerdendir”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası kapsamında Silivri’deki mali müşavirler ve muhasebecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak geride bıraktığımız görev süremiz boyunca, belediyemizin her kuruşunu büyük bir hassasiyetle koruyarak en verimli şekilde değerlendirdik” dedi.

Mart ayı meclis toplantısı Pazartesi günü yapılacak

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 04 Mart 2024 Pazartesi günü 10.30’da gerçekleştirilecek.

Ömer Hakverdi: Silivri'de her an özel ve anlamlı

Yeniden Refah Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yılmaz: Mesele Silivri’ye aşkla hizmet etmekse, üzerimize kimseyi tanımıyoruz.”

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yılmaz, “İlçemizin her köşesine sevgiyle hizmet ulaştırıyoruz. Mesele Silivri’ye aşkla hizmet etmekse, üzerimize kimseyi tanımıyoruz.” dedi.

Ömer Hakverdi Kaymakam Toğan'ı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'ı ziyaret etti.

Hakverdi, Kütük'e başarılar diledi

Yeniden Refah Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, Silivri Emlakçılar Derneği Olağan Genel Kurulu'na katıldı.

Başkan Yılmaz Huzur Parkı ve Spor Alanını açtı

Silivri Belediyesi tarafından Mimarsinan Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Huzur Parkı ve Spor Alanı için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Eğlenceyi, gezileri, sırça köşkleri ve deri koltukları elinin tersiyle iten, ayağında hep çizme ve çarık olan bir belediye başkanı olarak sizlere hizmetkâr olmaya devam edeceğim” dedi.

Silivri Emlakçıları kongreye gidiyor

Sezai Kütük'ün tek liste halinde gireceği ve 2020'de faaliyete geçen Silivri Emlakçılar Derneği kongreye gidiyor.

Şubat ayı meclisi 2. birleşimi Cuma günü

Silivri Belediye Meclisi'nin Şubat Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin 1. Oturumu, 09 Şubat 2024 Cuma günü saat 10.30 'da gerçekleştirilecek.

Silivri’de “O Sesi Duyan Var” belgeselinin gösterimi yapıldı

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünde Silivri Belediyesi ve Silivri Kent Konseyi iş birliğiyle anma programı ve “O Sesi Duyan Var” belgeselinin gösterimi yapıldı. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 1 yıldır deprem bölgesindeyiz ve yaralar sarılana kadar orada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplam 265 haber.