Güncel

Güncel Haberleri

Silivri Belediyesinden afetlere hazırlık için 10 adet konteyner daha!

Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan ve olası afetlerde kullanılacak 10 adet konteyner için 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin yıldönümünde “Afet Konteyneri Tanıtım ve Dağıtım Töreni” düzenlendi.

Silivri Belediyesinden depremzede 150 öğrenciye burs

Silivri Belediye Meclisi şubat ayı toplantısında konuşan Başkan Volkan Yılmaz, Türkiye’de ve dünyada meydana gelen depremlerden hareketle afetle mücadele ve kentsel dönüşüm konusunun önemine dikkat çekti. Başkan Yılmaz’ın gündeminde Selimpaşa ve Gümüşyaka Mahallelerinde yapılacak GES Projesi de yer aldı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'dan Miraç Kandili Mesajı

Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yılmaz, “Miraç gecesinde müjdelerle dolu bir yolculuğun gönülleri ve kalpleri aydınlatmasını diliyoruz. ” dedi.

Şubat ayı meclis toplantısı Pazartesi günü yapılacak

Silivri Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 05 Şubat 2024 Pazartesi günü 10.30’da gerçekleştirilecek.

Dr. Peynircilik Silivri’de açıldı

Dr. Peynircilik Süt ve Süt Ürünleri Silivri’de faaliyetine başladı.

Başkan Yılmaz: “Tarımsal faaliyetlerimizi kendi tırnaklarımızla 4.000 dönüme çıkardık”

Silivri’de İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından “Kırsal Kalkınma Destekleri P Hibe Projesi” bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak çiftçiye, hayvancıya, köylüye, kırsala ve kırsal kalkınmaya sonuna kadar destek olacağımızın altını çiziyorum” dedi.

Gazeteciler doyasıya eğlendi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen eğlence programında Silivrili gazeteciler doyasıya eğlendi.

Usta kalemler Çatalca’da buluştu

Özel gün ve haftalar etkinliklerine büyük önem ve değer veren Başkan Mesut Üner, hazırladığı muazzam bir programla yine gönüllerde taht kurdu.

Başkan Yılmaz: Silivrili hemşehrilerimin mübarek Üç Aylarını ve Regaib Kandili kutluyorum

Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yılmaz, “Aziz Milletimizin ve Türk-İslam âleminin mübarek Üç Ayları ve Regaib Kandili kutluyor, sağlık, huzur ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Yılmaz: “Kentsel dönüşüm acil bir gerekliliktir”

Silivri’de İl Afet Riski Azaltma Planı (İRAP) ve İlçe Afet Müdahale Planı toplantısı düzenlendi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Her toplantıda ifade ettiğimiz gibi afetlerin olumsuz etkilerini azaltmak ancak ve ancak başarılı bir risk yönetimi ve toplumsal bilinç ile mümkün olabilir” dedi.

Başkan Yılmaz: Milli ve manevi değerlerimize bağlı tüm gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Tarafsız yayıncılık anlayışıyla kamuoyunun sesi olma görevini yürüten tüm gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum.” dedi.

AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan açıklamada, 8 Ocak Pazartesi'den itibaren Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının kent genelinde etkili olacağı kaydedildi. Sıcaklıkların 5 ila 8 derece düşeceği ve 9 Ocak Salı günü kentin yükseklerinde, 10 Ocak Çarşamba günü de kent genelinde gerçekleşmesi beklendiği ifade edildi.

Yeni yılın ilk meclis toplantısı Salı günü yapılacak

Silivri Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 02 Ocak 2024 Salı günü 16.00’da gerçekleştirilecek.

Milyonların takip ettiği o sayfa...

Sosyal medya mecrası İnstagram' da amatör seslerin tercih ettiği en iyi platform 'osessensinn' isimli sayfa oldu. Her geçen gün fanları artarak büyüyen mecrada paylaşılan videolar milyonlarca izlenme alıyor.

Silivri belediye meclisi Cuma günü olağanüstü toplanacak

Silivri Belediye Meclisi 15 Aralık 2023 Cuma Günü saat 16.00’da 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20’inci maddesine eklenen 5675 Sayılı Kanunun 3'üncü maddesi gereğince olağanüstü olarak toplanacak.

Çatalca Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısının birinci oturumunu gerçekleştirdi

Çatalca Belediye Meclisi Aralık Ayı 2023 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 11.00’da Başkan Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Cumhuriyet dönemi belediye binası yeniden hayat bulacak

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1900'lü yılların başında yapılan eski belediye hizmet binasının Cumhuriyet dönemini yansıtan bir mimariyle yeniden yapılacağını açıkladı. Yılmaz, 19 Mayıs Meydanında çalışmaların başladığını duyurdu.

Başkan Yılmaz: “Silivri’de afet yönetimi sistematiği oluşturuyoruz”

Silivri Belediyesi Meclisi aralık ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, AFAD ile yapılacak iş birliği hakkında detaylı bilgiler verdi. Başkan Volkan Yılmaz’ın gündeminde Silivri Belediyesi ve Turkcell iş birliğiyle hayata geçirilen Afet Anında İletişim Projesi ve İstanbul Enerji A.Ş ile yapılan SECAP toplantısı da yer aldı.

Başkan Yılmaz: “Gönül gönüle verildiğinde aşılamayacak hiçbir engel yoktur”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolasıyla Silivri’de yaşayan özel bireyler ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz başta olmak üzere ilçemizde yaşayan tüm dezavantajlı gruplara sahip çıkmaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya ve onların omuzlarındaki yüke ortak olmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplam 265 haber.