Güncel

Güncel Haberleri

Yılmaz: 19 Mayıs 1919 ruhu her daim yaşamalı ve yaşatılmalıdır

Önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında;”19 Mayıs 1919 ruhu her daim yaşamalı ve yaşatılmalıdır” dedi.

Silivri'de 14 Mayıs dünya çiftçiler günü kutlamaları zeytin fidanlarıyla anlam buldu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nde, İBB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Atalık, yerel sivil toplum kuruluşları ve s Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'nde bir araya geldi. Etkinlikte, barışın ve bereketin simgesi olan zeytin fidanları toprakla buluşturuldu, çiftçilere ve tarımın geleceğine dair umutlar paylaşıldı.

İBB'den Çiftçilere fide desteği

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen ve ilçedeki çiftçilere yönelik yazlık sebze fidesi dağıtım etkinliğine katıldı.

Başkan Balcıoğlu, Çiftçiler günün de kadın üreticilerle bir araya geldi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve eşi Sena Balcıoğlu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'nde (TÜRAM) düzenlenen etkinlikte kadın üreticilerle bir araya geldi.

İBB’den Silivri’deki Balıkçılara tekne bakım malzemesi desteği

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, ilçedeki balıkçılara yönelik tekne bakım malzemesi desteği dağıtımına katıldı. Küçük ölçekli balıkçılar için sürdürülen bu destek, bu yıl da devam etti ve 12 metre altı teknelere sahip tekne sahibine bakım malzemeleri sağlandı.

Silivri'de 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü coşkuyla kutlandı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle Silivri Ziraat Odası tarafından düzenlenen törende çiftçilerle buluştu. Silivri sahilindeki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu 2800 meyve ağacı fidanı dağıttı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Alipaşa Ek Hizmet Binamızın bahçesinde düzenlenen meyve ağacı fidan dikim etkinliğinde 35 mahallenin muhtarlarıyla bir araya geldi. Bu çevreci etkinlik kapsamında, mahallelerdeki üreticilere 2800 meyve ağacı fidanı teslim edildi.

Murat Yıldız: “Türkiye’nin 1 Numarasıyız”

Ünlü sanatçılar Safiye Soyman ve Faik Öztürk çiftinin komşuluk yaptığı Tiny Roof Kırklareli Kıyıköy 1. Etap’ta Lansman ve Bahar Şenliği düzenlendi.

Silivri Manastır Göçmenleri Derneğinden Balcıoğlu’na ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Manastır Göçmenleri Derneği Başkanı Nami Karagöz ve dernek yönetimini belediye başkanlık makamında ağırladı.

Gümüşyaka Cem Evi Yönetiminden Balcıoğlu’na ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Cem Evi Başkanı Rıza Eroğlu ve yönetim kurulu üyelerini belediye başkanlık makamında ağırladı.

Balcıoğlu Karadağ’ı ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Silivri Sorumlusu Hüseyin Karadağ'ı belediye başkanlık makamında ağırladı.

Kaymakam Toğan’dan Balcıoğlu’na iadeyi ziyaret

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na iadeyi ziyarette bulundu.

Silivri meclisinde borç tartışması

Silivri Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısına borç tartışması damga vurdu. 13 gündem maddesinin yer aldığı meclis toplantısında Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun belediyenin borç tablosunu açıklaması üzerine AK Parti Meclis Üyesi Salim Çavdar ve MHP Meclis Üyesi Sultan Aşkın söz alarak, açıklanan borç tablosunun doğru olmadığını, borcun 3’te 2’sinin hayal olduğunu söylediler.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Muhtarlarla bir araya geldi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi Meclis Salonu'nda 35 mahallenin muhtarları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Balcıoğlu'nun liderliğindeki toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Serhat Ateş ve Silivri Belediyesi müdürlerinin de katıldığı bu önemli toplantıda, Başkan Balcıoğlu muhtarların taleplerine çözüm bulma konusunda kararlılığını vurguladı.

Mayıs meclisinde başkan yardımcılarının maaşı belirlenecek

Silivri Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısının birinci oturumu Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 13 gündem maddesinin görüşüleceği meclis toplantısında Başkan Yardımcıları Yavuz Alçi ve Tan Hüseyin Kıroğlu’nun maaşları da belirlenecek.

Yalçın: 3 Mayıs İftiharla kutladığımız bir gündür

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yılmaz: 3 Mayıs uyanışın adı, mücadele ufkunun anısıdır

Volkan Yılmaz, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Balcıoğlu, Alipaşa mahallesi'nde ayçiçek ekimi gerçekleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Alipaşa Mahallesi'nde ayçiçek tohumu ekimine katıldı ve traktör sürerek ilk ekimi bizzat gerçekleştirdi.

Başkan Bora Balcıoğlu, İstanbul Valisi Davut Gül ile görüştü

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret ederek, ilçenin gelişimi için önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme, Silivri'nin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimine dair iş birliklerini güçlendirme amacını taşıyor.

Toplam 276 haber.