Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım haberleri, haber editörü Fatma Sarıbıyık Yıldırım tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fatma Sarıbıyık Yıldırım'a ait haberler

Silivri'de İETT ilçe buluşması düzenlendi

İETT Genel Müdürlüğü tarafından, Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iş birliğiyle İETT İlçe Buluşması düzenlendi. Silivri'de toplu ulaşım hizmetlerinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalıştaya Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, muhtarlar, ilçenin ulaşım paydaşları, İETT Genel Müdürü İrfan Demet ve İETT’nin üst yönetimi katıldı.

Başkan Balcıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarını makamında ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Erdal Demirkapan, Sabit Alkaya ve Hamza Demirkapan'ı belediyede ağırladı. Balcıoğlu, ziyaretleri için Cumhuriyet Mahallesi Muhtarına teşekkürlerini iletti.

Başkan Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Mahalle Balıkçı Esnafını ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü ve Meclis Üyesi Murat Okan ile birlikte, Gümüşyaka Mahallesi'nde faaliyet gösteren balıkçı esnafını makamında ağırladı.

Başkan Balcıoğlu, Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü'nü makamında ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Onurhan Kula ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyaret sırasında gençlerin spora kazandırılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Odak Koleji’nden Başkan Balcıoğlu’na ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, makamında Odak Koleji'nin önemli temsilcilerini ağırladı. Ziyarete, Odak Koleji Genel Müdürü Gülgün Narinç, Kurumsal İletişim Müdürü Ayça Erkmen ve Kampüs Müdürü Eyüp Can Balaban katıldı.

"Belediye Kapınızda" Lansmanı Değirmenköy'de gerçekleşti

Silivri Belediyesi’nin, belediyecilik hizmetlerini vatandaşların ayağına kadar götürdüğü “Belediye Kapınızda” projesinin lansmanı Değirmenköy’de gerçekleşti. Lansmana, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, muhtarlar ve ilçe protokolü katıldı.

Silivri Belediyesi Selimpaşa halkının hizmetinde

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Selimpaşa Mahallesi’nde 6027. Sokakta gerçekleşen yol bakım çalışmasını, İstifkent Bölgesinde elektirik aydınlatma direklerinin yenilenme sürecini, Araptepe bölgesinde başlatılan atıksu hat imalatını ve Kocadere’deki ıslah ve atıksu kollektör hatları yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Balcıoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Balcıoğlu, Silivri’nin tarihi mirasına sahip çıkıyor

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 1898 yılında inşa edilen tarihi binanın restorasyon sürecini yerinde inceledi. İstanbul Valiliği ve Silivri Belediyesi iş birliğiyle yürütülen restorasyonun tamamlanmasının ardından, bu tarihi yapı Silivri'nin kültürel ve tarihi mirasının önemli bir parçası olarak hizmet verecek.

Silivri Belediyesi Kaymakamlık Lojmanı Projesi hızla devam ediyor

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı iş birliğiyle başlatılan Kaymakamlık Lojmanı projesinin hızla ilerlediğini duyurdu. Başkan Balcıoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü Üstyapı Birimi'nin özverili çalışmalarıyla yürütülen projenin 29 Mayıs 2024 tarihinde başladığını ve planlanan tarihte, 25 Ekim 2024'te tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Silivri Belediyesi, Yuvam İstanbul Kreşi'nin Bağışçısı Ömer Başıbüyük'ü ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Gümüşyaka Mahallesi'ne kazandırılan Yuvam İstanbul Kreşi'nin bulunduğu alanın bağışçısı Ömer Başıbüyük ve eşini makamında ağırladı. Başkan Bora Balcıoğlu, Ömer Başıbüyük'e kıymetli ziyaretleri ve anlamlı bağışları için teşekkürlerini iletti.

Silivri Cemevi'nde Silivri Belediyesi ve İBB iş birliği ile çalışmalar hızlandı

Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iş birliği ile Silivri Cemevi'nde kullanım fonksiyonları açısından eksik olan alanların tamamlanması için çalışmalar hızlandı. Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı başkanı Süheyl Kırkıcı ile birlikte Silivri Cemevi’ni gezen Başkan Balcıoğlu, yapımına başlanmış ancak tamamlanamamış alanlar hakkında bilgi aldı.

Balcıoğlu: Medyamızı dördüncü kuvvet haline getirme mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Silivri Belediyesi, AB Erasmus Projesi 4. Ulusötesi Toplantısını Prag’da Gerçekleştirdi

Silivri Belediyesi tarafından yürütülen KA220-VET “An Innovative VET Perspective on Agriculture for Climate Change Adaptation” AB Erasmus projesinin 4. Ulusötesi toplantısı Prag, Çekya'da gerçekleştirildi. Toplantıya, Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nden temsilciler katıldı.

Sonay Kars Aslantürk’ün “Sonay Sübliminal Art Sergisi” Açıldı

Silivri Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen, Sonay Kars Aslantürk’ün “Sonay Sübliminal Art Sergisi” Oğuz Aral Sanat Galerisinde açıldı. Açılışa Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Geçmiş Dönem CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, İBB Meclis Üyesi Ufuk İnan ve CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür katılım sağladı.

Silivri Belediyesi Çocuk Etkinlikleri Başlıyor

Silivri Belediyesi, yaz döneminde çocuklara yönelik eğlenceli ve eğitici faaliyetler sunmaya hazırlanıyor. Temmuz ve Ağustos ayları boyunca sürecek olan bu etkinlikler, 24 Temmuz'da başlayacak ve 23 Ağustos'a kadar devam edecek. Oyun, dans, spor, masal atölyesi, resim, seramik ve sanat gibi pek çok dalda düzenlenen etkinliklere 3-12 yaş aralığındaki öğrenciler katılabilecek. Bu etkinlikler, çocukların yaz tatilini verimli ve keyifli bir şekilde geçirmelerini sağlayacak.

Börek Ustalarının Yarıştığı 14. Ortaköy Börek Festivali Başlıyor

Silivri Belediyesi, bu yıl 14'üncüsünü düzenleyeceği Ortaköy Börek Festivali ile börek severleri 27 Temmuz 2024 tarihinde bir araya getirecek. Festivalde ustalar, en lezzetli böreği yapmak için yarışacaklar. Ayrıca, festivalin finalinde ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir konser verecek.

Toplam 814 haber.