Yılmaz: 'Daha çok işimiz var'

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri'de yaşayan Malatyalılar ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, 'Bütün denizleri kendimize yol ederek ve önümüze çıkan engellerin hepsini bir bir yıkarak Silivri'mize hizmet etmeye devam ediyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernekleri üyeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Selimpaşa Mahallesi’nde bulunan Silivri Malatyalılar Derneğini ziyaret eden Başkan Yılmaz programda, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi. Selimpaşa’da yapılan hizmetler ve yeni projeler hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı ziyaret kapsamında vatandaşlar, Başkan Volkan Yılmaz’a talep ve önerilerini iletti. Toplantıya Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, Silivri Selimpaşa Malatyalılar Derneği Başkanı Abdullah Özpolat, belediye meclis üyeleri, belediye meclis üyesi adayları ve dernek üyeleri katıldı.

ÖZPOLAT: “DERNEĞİMİZİ ZİYARET EDEREK BİZLERİ ŞEREFLENDİRDİNİZ”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Silivri Malatyalılar Derneği Başkanı Abdullah Özpolat, “Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ederim. Derneğimizi ziyaret ederek bizleri şereflendirdiniz. Volkan Yılmaz ve ekibine çıkmış oldukları bu yolculukta başarılar diliyorum. Silivri’de gerçekleştirilecek olan hizmetler için şimdiden Başkanımız Volkan Yılmaz’ateşekkür ediyorum” dedi.

PAMUK: “BAŞKANIMIZ VERDİĞİ TÜM SÖZLERİ TUTTU”
Özpolat’ın ardından konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, “2019 yılında Cumhur İttifakı olarak Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’la bir yola çıktık. Silivri’mize eser, hizmet ve gönül belediyeciliğini ulaştırdık. Başkanımız 5 yıllık görev süresi boyunca vermiş olduğu tüm sözleri tuttu. Bunula beraber birçok hizmet ve eseri Silivri’mize kazandırdı. Başkanımızın hayata geçirdiği projeler sayesinde çok rahat bir şekilde sizlerin huzuruna çıkıyoruz. Bu anlamda gelip sizlerden destekler isteyebiliyoruz. Başkanımız önümüzdeki dönem için projelerini tanıttı. Biliyoruz ki bu projelerin hepsini son 5 yılda olduğu gibi yapacaktır. Volkan Başkanımızın daha rahat çalışabilmesi ve daha fazlasını yapabilmesi için, İstanbullular olarak İstanbul’u Muradına kavuşturacağız. İstanbul’da bu fetret dönemini sona erdirmek için sizlerden Murat Kurum için destek istiyoruz” diye konuştu.

ÇAKIR: “VOLKAN YILMAZ İLE SİLİVRİ’MİZE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Pamuk’un ardından bir konuşma yapan Belediye Meclis Üyesi Adayı Yeşim Çakır, “AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları olmak üzere çeşitli görevlerde yer aldım. Kadın girişimci olarak Silivri’de hayatımı sürdürmekteyim. Bu akşam burada bir araya geldiğimiz için çok heyecanlıyım. Önümüzdeki dönemde siz kıymetli hemşehrilerimizin desteğiyle Silivri Belediye Meclisinde Malatya’mızı ve kadınlarımızı temsil etmek ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile Silivri’mize hizmet istiyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ: “DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”
Toplantıda konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Bütün denizleri kendimize yol ederek ve önümüze çıkan engellerin hepsini bir bir yıkarak Silivri’mize hizmet etmeye devam ediyoruz. İnanmış insanlar, inandıkları yolda yürüdükçe önlerine hangi engel çıkarsa çıksın hedeflerine ulaşacaklardır. Kızıl elmaya kadar uzanan bu hedefler bizim ülkülerimizin ve ilkelerimizin ana fikrini oluşturmaktadır.‘ Niye bu kadar çalışıyorsun? Niye bu kadar hırs yapıyorsun? Yetmedi mi? Biraz otur ve biraz diz kır’ diyenlere biz diyoruz ki, bizim daha yapacak çok işimiz var. Hedeflere, çetin yollarda yufka yüreklilerle yürünmüyor. Hedeflere sıkıntısız, dertsiz ve kedersiz varılmıyor. Bu çektiğimiz sıkıntılı durumlar bizlerin tecrübe hanesine artı bir olarak yazılıyor…
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN