Silivri'de Büyük Balkan Buluşması'na büyük ilgi

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Büyük Balkan Buluşması, yoğun katılımla gerçekleşti.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Büyük Balkan Buluşması, yoğun katılımla gerçekleşti. 
Buluşmaya katılarak etkinliği onurlandıran isimler arasında; Burgaz Milletvekili Fatme Ramadan, Haskovo Milletvekili Myumyun Sali Myumyunmoni, Dulovo Belediye Başkanı Nevhis Mustafa, Ruen Çiftlikköy Muhtarı Mehmed Mecoya, ilçe başkanları, meclis üyeleri, oda başkanları, Muhtarlar Derneği Başkanı ve muhtarlar, dernek başkanları, spor kulübü başkanları, HÖH temsilcileri, dernek üyeleri ve Bulgaristan göçmeni vatandaşlar yer aldı.

ÇALIŞKAN'DAN TEŞEKKÜR
Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Ercan Çalışkan, etkinliğe katılanlara ve destek verenlere teşekkür etti. Çalışkan, “Büyük Balkan Buluşmamıza katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederim. 9 Haziran'da Kipa Arkası Lions Okulu'nda kurulacak sandıklarda HÖH 28 Partimize oylarınızı kullanmaya ve haklarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, Balkan kültürünün ve diğer tüm kültürlerin kentte yaşatılmasının önemine vurgu yaptı. Balcıoğlu, “Balkan kültürü ve diğer tüm kültürlerimizi kentimizde yaşatacak; farklı coğrafyalardan gelen aynı toprağın çocukları olarak huzur içinde yaşama ilkemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bu güzel geceyi tertip ettikleri ve davetleri için silivri bulgaristan göçmenleri kültür ve dayanışma derneği Başkanımız Ercan Çalışkan ve yönetimi başta olmak üzere tüm göçmen hemşehrilerimize yürekten teşekkür ederim” dedi.
 

Yörünge Haber/Alparslan Ermiş

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN