Özer: Hep Birlikteysek, Her Şey Mümkün!

CHP'den Silivri Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan iş insanı Doğay Özer, 'Silivri'yi daha dirençli ve gelişmiş bir kent haline getirmek mümkün mü? sorusuyla bir takım projeleri ortaya koydu.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

İş insanı Doğay Özer CHP’den Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulundu. Dosyasını her hangi bir organizasyon yapmadan sessiz sedasız ilçe başkanı İbrahim Kömür’e teslim eden Özer, Silivri ile ilgili projeleri kamuoyuna sundu. 

Özer’in kamuoyuna sunduğu projeler şu şekilde; 

Silivri'yi Daha Dirençli ve Gelişmiş Bir Kent Haline Getirmek Mümkün Mü?

Silivri'nin potansiyelini maksimum seviyeye çıkarmak ve her kesimi içine alarak daha dirençli bir kent haline getirmek mümkün mü?

Hemşerisini merkeze almak, öğrencisinden öğretmenine, emeklisinden çiftçisine kadar herkesi düşünmek mümkün mü?

Yanı başındaki 16 milyon İstanbulluya Silivri yoğurdunu tattırmak ve süt üreticilerinin gelirini artırmak mümkün mü?

Silivri'yi gastronomi merkezi haline getirerek denizinden ve toprağındaki ürünleri katma değerli hale getirmek mümkün mü?

Yaşam boyu eğitime katkıda bulunan bir kent yaratmak mümkün mü?

Silivri'yi başka kentlerin örnek aldığı bir şehir yapmak mümkün mü?

İş Fırsatlarıyla Dolu, iş imkanların da sınırlamayan bir Silivri mümkün mü?

Atanamayan öğretmenlere ek gelir sağlama imkanları yaratmak mümkün mü?

Üniversiteli gençlerin bursu düşünmedikleri bir Silivri mümkün mü?

Daha güvenli yaşanabilir bir Silivri mümkün mü ?

Bilime,spora,sanata bağımlı ,endişesiz bir gençlik mümkün mü?

Yeni yetkinlikler kazandırarak asgari ücretle çalışan sayısını azaltmak mümkün mü?
Kuluçka merkezi ile tarım ve üretimde girişimcileri desteklemek ve fikirleri gerçekleştirmek mümkün mü?

Tarım ve hayvancılık,Fikir Fuar merkezi yapmak Mümkün mü?

Betona Teslim olmayan bir şehir Mümkün mü?

Hep Birlikteysek, Her Şey Mümkün!

 

DOĞAY ÖZER KİMDİR?
Ben Doğay ÖZER, 1979 yılında Kadıköy Mahallesi'nde hayvancılık ve çiftçilik yapan bir aile ferdi olarak dünyaya geldim.Bir kız çocuğu babasıyım.Orta ve lise eğitimimi Silivri Lisesi'nde tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği lisans aynı üniversitede Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi yüksek lisans , Eskişehir Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri eğitimi aldım. Şu anda ise Gastronomi (Aşçılık) ve Finansal Piyasalar yüksek lisans eğitimime devam ediyorum.

1999 yılında başladığım profesyonel iş hayatımda ; 24 yıl Silivri çarşıda PDS Bilgisayar firması ile esnaflık,Doğay Tarım ile Kadıköy,Akören,B.Kılıçlı ,Çeltik mahallelerinde çiftçilik,Silivri ve civar ilçelerde inşaat projeleri,Koskeb Destekleme programında mühendislik,online kozmetik pazarlama ,birkaç markanın markalaşmasında yöneticilik yaptım.Halen İzmir ve Silivri’de Pds Mühendislik olarak ,Kırmızı Beyaz Et Döner ile hizmet vermeye devam ediyorum.
Silivri’mizdeki Eğitim,yeni meslek edinimleri ,Gelir düşüklüğünü arttırmak,turizm,Tarım ve Hayvancılık ile birlikte sağlıklı gıda üretimini, geleneksel ve teknolojik çözümlerle harmanlayarak kolektif çözümleri hayata geçirmeyi amaçlıyorum.Bugüne kadar edindiğim deneyim ve bilgi birikimimi, ilçemizde daha yaşanabilir bir gelecek için belediye başkan aday adaylığına taşımak istiyorum.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN