Çatalca'nın çocukları çok şanslı

Çatalca'ya kazandırdığı mega projelerle adeta altın çağını yaşatan Başkan Mesut Üner, ilçede sosyal ve kültürel etkinliklerle büyük moral vermesinin yanı sıra tevazu sahibi duruşu ve projelerinin merkezine yarınlarımızın teminatı çocuklar ile gençleri konumlandırmasıyla sadece Çatalca'da değil, tüm bölge halkının takdirini ve alkışını alıyor.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

TÜM İLKOKUL BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE KIRTASİYE SETİ HAZIRLANDI

Başkan Mesut Üner’in hazırladığı programlarla oldukça renkli, hareketli ve bir o kadarda neşeli bir yaz geçiren bu yıl ilk defa okula başlayan Çatalca’daki çocuklar, bu kez Başkan Mesut Üner’in kendilerine hazırlattığı kırtasiye setiyle oldukça mutlu oldular. Çatalca’daki bu yıl okula başlayan öğrencilerin tamamına dağıtılan kırtasiye setinin içinde defterler, boyalar, kalemler ve oyun hamurları yer aldı. Başkan Mesut Üner’in görev süresi boyunca ilk kez okula başlayan öğrencilere bu yılki 1250 kırtasiye setiyle birlikte beş yıl boyunca toplamda 7000’e yakın kırtasiye seti dağıtılmış oldu.

KIRTASİYE SETLERİNİN DAĞITIMI SIRASINDA ÇOCUKLARIN SEVİNCİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Başkan Mesut Üner, kırtasiye seti dağıtım programının ardından yaptığı açıklamalarda; ‘'Eğitim hayatına hoş geldiniz sevgili çocuklar. zorlu eğitim hayatınızda çatalcamızda asla yalnız yürümeyeceksiniz. Bu hafta Çatalcamızda eğitim ve öğretim hayatına ilk kez başlayan yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı, okul hayatlarının ilk haftasındaki tatlı heyecan ve sevinçlerine ortak olduk. İlçe sınırlarımız içinde ilk kez okula başlayan çocuklarımızı ziyaret ederek, günün anısına kırtasiye seti kendilerine teslim ettik.  Çocuklar sizleri çok sevdiğimizi biliyorsunuz. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarılar diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun.’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN