Başkan Yılmaz muhalefetin karnesini açıkladı: Koca bir sıfır!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, köy ziyaretleri kapsamında Beyciler Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, 'Seçimden seçime gelip oy isteyenlere ve ceketimi koysam kazanırım diyenlere şunu söylüyorum Silivri'de algı, boş vaat ve kuru söz, biilboard ve sosyal medya belediyeciliği 2019 yılıyla birlikte tarih oldu. Artık Silivri'de eser, hizmet, proje ve gönül belediyeciliği var' dedi.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz köy ziyaretleri kapsamında Silivrili vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Büyükçavuşlu Mahallesi’nde düzenlenen iftar programının ardından Beyciler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla buluşan Başkan Yılmaz programda, belediye tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalar, Beyciler’de yapılan hizmetler ve yeni projeler hakkında bilgiler verdi. Yoğun katılımla muhtarlık binası önünde gerçekleşen toplantıya; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, Beyciler Mahalle Muhtarı Yaşar Köse ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN YILMAZ “KIRSALIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNUN ALTINI ÇİZDİK”
Programda bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri’nin potansiyeli ve en önemli itici gücü köylerdir. Buradan hareketle sürekli olarak köyler ve köylerde hayat var demeye devam ettik. Silivri Belediyesi olarak 5 yıl boyunca köylülerimizi desteklemeye hep ama hep özen gösterdik. Bazen kahve toplantılarında, bazen hanımefendilerle kahvaltılı toplantılarda, bazen tohum dağıtım törenlerinde, bazen de saman dağıtım törenlerinde hep köylere geldik. Her zaman kırsalın ne kadar önemli olduğunun altını çizdik. Bütün hizmetlerimizi ve çalışmalarımızı yaparken asla oy hesabı yapmadık. Bu topraklara borcu olan bir vatandaş olarak nerede ne kadar oy olduğu ve ne kadar oy alabileceğim umurumda olmadı. Bizim amacımız her zaman çiftçinin, hayvancının ve köylünün yanında olmak oldu. Silivri Belediyesi olarak çiftçilik yapacağım dediğimde, ‘Çiftçilik senin işin mi Sen çiftçilikten ne anlarsın Belediye eliyle çiftçilik olmaz. Hem çiftçilik yapıp ne yapacaksın ki, sen tarım bakanı mısın’ dediler. Silivri Belediyesi olarak bu söylemlere aldırış etmeden bugün 4.000 dönüm arazide çiftçilik yapıp buradan kazandığımız ürünleri ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Silivri Belediyesi bugün Türkiye'nin en büyük yerli ve milli Türk tohumunu üreticisidir. Bununla da onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

“HARAMLA HELALİ BİRBİRİNDEN AYIRMIŞ BELEDİYE YÖNETİMİ TESİS ETTİK”
Silivri Belediyesinin ekonomi politikalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, “Parayla, pulla, menfaatle ilgili olarak değil, her zaman aşkla ve sevdayla çalışmalarımızı yürüttük. Silivri’de haramla helali birbirinden ayırmış bir belediye yönetimi tesis ettik. Göreve geldiğimizde Silivri Belediyesinin 300 milyon TL borcu vardı. Bu borçların alacaklıları işçiler, devlet ve müteahhitlerden oluşuyordu. Silivri Belediyesinin işçileri maaşlarını bölük pörçük bir şekilde 2 ay gecikmeli alıyordu. İşçilerin emekli ikramiyeleri 11 ay boyunca ödeyememişti. Öyle hızlı bir iyileştirme yaptık ki; şu an Silivri Belediyesinin işçisine, müteahhidine ve devletine tek kuruş borcu yok. Daha önce günü geçirelen ikramiyeler bizim dönemimizde günü gününe ödendi. Bizden önce çöp toplama işi 18 milyon TL’ye ihale edilmişti. Bu işe el atarak İstanbul’da ilk kez kendi çöpünü toplayan belediye olduk. 18 milyon TL harcanan çöp toplama işini 1,5 milyon TL’ye mâl ettik. Vatandaşımızın çöpe giden parasını bu şekilde kurtarmış olduk. Hiçbir zaman 1 TL’lik işi 5 TL’ye yaptırmadık. Borç batağına batmış belediyeyi günü gününe vergilerini ödeyen, tıkır tıkır her şeyini karşılayan ve ayakların …
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN