Başkan Mesut Üner'den öğrencilere sömestr sürprizi

Başkan Mesut Üner her alanda gerçekleştirdiği hizmetlerle ve ilklerle sadece ilçenin ve bölgemizin değil tüm Türkiye'nin dikkatlerini üzerine çekmeye durmaksızın devam ediyor.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

İlkbahar ve yaz ayları boyunca Başkan Mesut Üner’in Çatalca’ya kazandırdığı ‘’Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’’ her gün gerçekleşen etkinliklere ile adeta kültür-sanat bahçesine dönüşmüştü. Tüm bu programlarla birlikte Mehmetçik Meydanı’ndaki geleneksel ‘’Çatalca Belediyesi Erguvan Festivali’’ her sene kalite çıtasını durmaksızın yükseltti. Dopdolu geçen ilkbahar ve yaz kültür etkinliklerine bir yenisi daha eklendi. Başkan Mesut Üner sömestr tatilinde organize ettiği ‘’Kar Festivali’’ organizasyonu ile Çatalca’da ki öğrencilere iki hafta sürecek muhteşem bir tatil organizasyonu festival ile adeta ‘’Uludağ’’ coşkusunu Çatalca’ya taşıyıp ilçede bir ilki yaşattı. 

‘’KAR FESTİVALİ’’ AÇILIŞ COŞKUSU UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI 
Çatalca’da ilk kez gerçekleşen ‘’Kar Festivali’’ açılışı eksiksiz ve muhteşemdi. Sömestr tatilinin ilk pazartesi günü gerçekleşen açılış töreni öncesi müzikler eşliğinde açık büfe ile halka yemek ve içecek servisi yapıldı. Açık büfenin ardından açılış programına geçildi. Tüm ilçe protokolünün hazır bulunduğu açılış programı oldukça coşkulu geçti ve Çatalca’da ilk kez gerçekleşen festivale ilçe halkı oldukça yoğun bir katılım gerçekleştirdi. Etkinlik alanına gelen tüm halka atkı ve bere dağıtımı sağlandı. Alanda animasyonların yanı sıra çömlek atölyesi, etkinlik çadırı, buz kaydırağı ve buz pateni çocukların ve gençlerin coşkusunu en üst seviyeye taşıdı. ‘’Kar Festivali’’ etkinlik programının İto Ortaokulu Otopark Alanı’nda 22 Ocak’dan 4 Şubat’a kadar saat 13.00 – 20.00 arası on dört gün boyunca gerçekleşeceği bilgisi aladaki coşkuyu daha da arttırdı. ‘’Kar Festivali’’ açılış etkinleri çerçevesinde İstanbul Üniversitesi Buz Hokeyi Takımı’nın gösteri maçı izleyenleri büyüledi. Açılış programı ilçe protokolün konuşma yapmalarıyla son buldu. Alandaki öğrenciler ve veliler Başkan Mesut Üner ile adeta fotoğraf çektirme yarışına girerek ‘’Uludağ’’ coşkusunu Çatalca’ya getirdiği için teşekkür ettiler. 

BAŞKAN MESUT ÜNER: ÇATALCAMIZA GERÇEKLEŞTİDİĞİMİZ HİZMETLERİ GERÇEKLEŞTİRİRKEN, SİZLERİN NEŞESİ ve SEVİNCİNDEN GÜÇ ALIYORUZ

‘’Kar Festivali’’ açılış töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner: ‘’Görev süremiz boyunca her zaman çalışmalarımızın merkezine yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi konumlandırdık. Çok şükür bugünlere geldiğimizde ise hedeflerimize ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Zorlu geçen bir eğitim döneminin ilk yarısından sonra onlara ‘’Kar Festivali’’ sürprizi gerçekleştirdik. Bu vesileyle yine mükemmel bir organizasyona daha imza atan Çatalca Belediyesi Kültür İşleri’ndeki ekip arkadaşlarıma ve Meclis Üyemiz Tuba Uzun’a çok teşekkür ederim. Açılış günü muhteşem kalabalık sırasında çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin neşesine şahit olmanın sevinci anlatılmaz yaşanır. Çünkü efsane hizmetlere imza atarken çocuklarımızın, gençlerimizin ve onların değerli ailelerinin neşesinden güç aldık. Daha nice sürpriz etkinliklerde buluşmak umuduyla tüm öğrencilerimize ve velilerine muhteşem bir tatil diliyorum.’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN