Spor

Spor Haberleri

Silivri’de ata sporu heyecanı başlıyor

Silivri Belediyesi, 12 Ağustos’ta gerçekleştireceği 18. Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi. Başkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Silivri er meydanında mücadele edecek olan başpehlivanlar Yusuf Can Zeybek, Recep Kara ve İsmail Balaban katıldı.

Çayırdere gençleri de futbol sahasına kavuşuyor

Silivri Belediyesi tarafından her mahalleye yapılan futbol sahası ve spor alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Çayırdere mahallesin de başlatılan futbol sahası çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

12 Ağustos’ta Silivri’de çatırtı kopacak

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 18. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri, 12 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 14 farklı boyda düzenlenecek olan organizasyona 2023 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek başta olmak üzere toplam 34 başpehlivan katılacak.

Doruk Bulut'tan Silivrispor'a jest

CHP'li Doruk Bulut, Silivrispor'un kampanyasına katılarak 100 bin TL bağışta bulundu.

Silivrispor Halil Çiçek ile anlaştı

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor geçtiğimiz sezon Zonguldak Kömür’de forma giyen Halil Çiçek ile anlaşma sağladı.

Çolakoğlu, Silivrispor emin ellerde

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

Geleceğin şampiyonları Silivri’de yetişiyor

Silivri Belediyesi Yüzme Akademisi sporcuları, Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Paletli Yüzme Açık Yaş İstanbul İl Yaz Şampiyonasına adeta damga vurdu. Sadece 9 aylık bir çalışma ile şampiyonaya katılan Silivrili sporcular; 4 altın, 7 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplamda 16 madalya kazanarak Silivri’yi gururlandırdı.

Başkan Yılmaz: “Silivri sporun ve sporcunun merkezi oluyor”

Silivri Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gümüşyaka Spor Tesislerinin açılışı, merhum Nedim Kök anısına düzenlenen Futbol Turnuvası ve açılış töreni ile gerçekleştirildi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Cumhuriyetimizin 100. yılındaki projelerimizle Silivri’yi bölgemizde sporun ve sporcunun merkezi haline getirmek için yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.” dedi.

Ceylan: Silivri’yi Silivri yapan kasaba ruhu, kasaba ruhunun sevdası Silivrispor

Hafta sonu olağan kongresini yapmaya hazırlanan Silivrispor’a İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan’dan destek açıklaması geldi.

Çolakoğlu Silivrisipor’a aday olduğunu açıkladı

Grubunda şampiyon olarak yeniden profesyonel lige çıkan ve yeni sezonda TFF 3. Ligde mücadele etme kazanan Silivrispor’da yeni dönemde Kulüp Başkanı netleşti ve geçmiş dönem İkinci Başkan olan Nuri Çolakoğlu hafta sonu gerçekleştirilecek kongrede aday olduğunu açıkladı.

Silivri'nin en başarılı sportif yetenek taraması gerçekleştirildi

Silivri Belediyesi, Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 3-14 Nisan tarihlerinde Sportif Yetenek Taraması gerçekleştirildi. İlçedeki 39 okulun katılımıyla Alibey Kapalı Spor Salonunda yapılan tarama kapsamında hedef olarak belirlenen yüzde 70'lik orana, İstanbul'daki 39 ilçe arasında ulaşan ilk ilçe Silivri oldu.

Yüzme akademisi öğrencileri paletli yüzme turnuvasına damga vurdu

Okullar Arası Paletli Yüzme Minikler İstanbul İl Birinciliği Yarışmalarına katılan Silivri Belediyesi Yüzme Akademisi öğrencileri; 4 altın, 6 gümüş ve 14 bronz olmak üzere toplamda 24 madalya kazanarak turnuvaya adeta damga vurdu.

Yüzme akademisi öğrencileri başarıya doymuyor

Silivri Belediyesi Yüzme Akademisinden 9 öğrenci, İstanbul İl Yüzme Temsilciliğinin düzenlediği Uzun Kulvar Ulusal Gelişim Projesi müsabakalarına katıldı. Müsabakalarda barajı geçen 4 Yüzme Akademisi öğrencisi, sezon boyunca faaliyet programında yer alan resmî turnuvalara katılma hakkı elde etti.

Süper Lig Yardımcı Hakemi Samet Çiçek’in acı günü

Süper Lig Yardımcı Hakemi Samet Çiçek'in babası Recai Çiçek, memleketi Samsun'da toprağa verildi.

Transfer dönemi 18 Şubat’a kadar uzatıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), transfer döneminin 18 Şubat'a kadar uzatıldığını açıkladı.

Toplam 34 haber.