Kasarcı, Garanti görülen maçlardan çekinirim

Hafta sonu Konya deplasmanında 1922 Konya takımı ile karşılaşmaya hazırlanan Silivrispor'da İkinci Başkan Selim Kasarcı, 'Garanti görülen maçlardan daha çok çekinirim' dedi.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Grubunda oynadığı maçların ardından aldığı puanlarla tırmanışa geçen Silivrispor’da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı temkinli konuştu. Kasarcı yaptığı açıklamasında; “Son haftalarda iyi oyunumuzu goller ve puanlarla süslüyoruz. Oynadığı oyun ile izleyenlerimizin beğenisi kazandık. Fikstür avantajımızı iyi kullanma niyetindeyiz. Hafta sonu Konya deplasmanında olacağız. Konya takımı genç bir kadro ve bir takım sorunlarla boğuşuyorlar. Birçok yerde banko bizi favori gösteriyorlar, işte ben bu durumdan çekiniyorum. 

CENTİLMENCE MÜCADELE OLSUN

Garanti maç yok bu ligde, oynayıp skora etki edeceksin. Garanti maçların akıbeti pek belli olmuyor. Biz işimizi sağlama alıp ona göre mücadelemizi vereceğiz. Her maç olduğu gibi Konya maçı da bizim için zor geçecektir, oyuncularım sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadelelerini verecek ve puanlar arayacağız. Centilmence bir mücadele olsun, ne kart ne de sakatlık olsun istemem. Yolumuza devam etmek istiyoruz bunun yolu da seri galibiyetler geçiyor” dedi.

Haber/ Engin Akın 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN