Eğitim

Eğitim Haberleri

Okul öncesi ile birinci sınıf öğrencileri uyum eğitimlerine başladı

Okul öncesi eğitime ve 1. sınıfa başlayan minik öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen okula uyum eğitimlerinin ilk gününde okula başlamanın heyecanını yaşadı.

ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSUNDA SERTİFİKA HEYECANI YAŞANDI

Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Silivri Eğitim Akademisinde açılan ücretsiz İngilizce kursunda eğitimlerini başarıyla tamamlayan 80 kursiyer için sertifika dağıtım töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Biz şunu biliyoruz ki gençlerimize ve çocuklarımıza yapılan hiçbir yatırım karşılıksız kalmayacak. Çünkü sizlere yapılan yatırım bu ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır.” dedi.

Silivri Eğitim Akademisinden 2023 YKS başarısı

Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Silivri Eğitim Akademisinin ücretsiz YKS kursunda eğitim gören 122 öğrenci, istedikleri üniversiteye girmenin mutluluğunu yaşadı.

1. Sınıfların okul hediyeleri Başkan Yılmaz’dan

Silivri Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim döneminde ilkokula yeni başlayacak olan 1. sınıf öğrencilerine okul çantası ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulunuyor.

Türkiye’nin ücretsiz ilk Tarım Lisesinde kayıtlar başladı

Silivri Belediyesi tarafından kurulan ve Türkiye’deki ücretsiz ilk tarım lisesi olan Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, 2023-2024 eğitim yılı kayıtları başladı.

Odak Okulları'ndan vizyon gösterisi

Odak Okulları, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Tanıtım ve Oryantasyon Programı'nı gerçekleştirdi.

Mektebim Koleji’nde İngilizce Kur Uygulaması

Silivri Mektebim Koleji önümüzdeki eğitim yılından itibaren 5. Sınıf İngilizce derslerinde seviye grubu uygulamasına başlıyor.

Silivri Eğitim Akademisi Lgs-Yks Kursu başlıyor

Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Silivri Eğitim Akademisinin ücretsiz LGS-YKS kursları başlıyor. Kursa katılmak isteyen 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencileri ile 2023 yılı mezunları, 23 Temmuz 2023 tarihine kadar başvurularını yapabilecek.

Odak Okulları ingilizce’de Türkiye ortalamasının üzerinde

Uluslararası akredite dil sertifikasyon kurumu International Exam Centre sonuçlarına gere Odak Okulları öğrencilerinin İngilizce başarısı, Türkiye ortalamasının çok üstünde yer alıyor.

Odak Okulları'ndan dikkat çeken başarı

Özel Silivri Odak Okulları öğrencileri LGS sınavlarında P’den fazla yüksek başarı gösterdi.

Güzel Sanatlar Akademisi meyvelerini vermeye devam ediyor

Silivri Belediyesi Güzel Sanatlar Akademisinin tiyatro, yaratıcı drama, piyano, şan ve bağlama eğitimlerine katılan ikinci dönem kursiyerleri için Sezon Sonu Sertifika Programı düzenlendi. Kursiyerler tüm yeteneklerini Önder Yılmaz Sahnesinde gerçekleştirilen Müzede Bir Gün oyunu, Selim Paşa Konağı oyunu ve enstrüman gösterisiyle sanatseverlere sergiledi.

Mektebim’de önemli iş birliği protokolü

Silivri Mektebim Koleji, okulda uygulanacak Yabancı Dil programları konusunda önemli bir atılım gerçekleştirerek Eğitimci ve Yabancı Dil Bilim Uzmanı Ayla Sarvan Yanko ile iş birliği protokolü imzaladı. Uzun yıllar İstanbul’da kolejlerde çalışan Ayla Sarvan Yanko, son yıllarda da Silivri’de Yabancı Diller alanında çalışmalar yürütüyordu.

Ücretsiz ingilizce kursu’nda kayıt dönemi başladı

Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Silivri Eğitim Akademisi tarafından, bu yıl ikincisi düzenlenecek Ücretsiz İngilizce Kursu’nda kayıt dönemi başladı. Eğitime katılmak isteyen 9-15 yaş aralığındaki öğrenciler, 16 Haziran 2023 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında kayıtlarını yaptırabilecek.

Silivri’de eski defter ve kitaplar artı kart ile harçlık oluyor

Silivri Belediyesi, eğitim öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte kullanılmayan defter ve kitapların geri dönüşüme kazandırılması için bir kampanya başlattı. Eski defter ve kitaplarını Artı Kart aracına teslim eden Silivrililer, malzemelerin ağırlığı kadar para-puan kazanacak.

Silivri sak ekipleri afad gönüllüsü yetiştirmeye devam ediyor

SAK ekipleri tarafından verilen 1 haftalık eğitimi başarı ile tamamlayan Rumeli Üniversitesi öğrencisi 70 gönüllü, düzenlenen törenle Destek AFAD Gönüllüsü kimlik kartlarını teslim aldı. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak depremin bütün yaraları sarılana ve oradaki hayat normale dönene dek bölgede olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mektebim’den Çok Kültürlü Festival

Silivri Mektebim Koleji Yabancı Diller Bölümü öğretmenleri, yıl boyunca yaptıkları ders içi çalışmaları renkli bir yıl sonu etkinliğiyle uygulama sahasına yansıttı.

Mektebim'de Kültür Festivali düzenlendi

Silivri Mektebim Koleji'nde Kültür Festivali düzenlendi.

Silivri Mektebim'de Bilim Şenliği düzenlendi

Silivri Mektebim Koleji'nde görkemli Bilim Şenliği düzenlendi.

Silivri eğitim akademisinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere motivasyon semineri verildi

Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Üniversiteye Hazırlık Kursu kapsamında düzenlenen eğitim kampına katılan 110 öğrenciye, yaklaşan YKS ve TYT öncesinde Aydın Üniversitesi Rehberlik Koordinatörü Emine Erdoğan tarafından sınav kaygısı ve motivasyon semineri verildi.

Toplam 41 haber.