CHP ÇALIŞKAN’a şans vermeli! - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

CHP ÇALIŞKAN’a şans vermeli!


Silivri’de belediye başkan adayları bir bir netleşirken, gözler meclis üyesi listelerine çevrildi. Başkan Adaylarını değerlendirme yazılarımı ilerleyen günlerde bu satırlardan okuyacaksınız. 

Bu gün buradan CHP’den Meclis Üyesi Aday Adayı olan İlker Çalışkan kardeşimden bahsetmek istiyorum sizlere. 

İlker Çalışkan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genç aday adayları arasında öne çıkan bir isim. Emek vererek geçirdiği yıllar ve esnaflık deneyimi sayesinde toplumun ihtiyaçlarına duyarlı bir bakış açısı sunuyor, siyasete enerji katıyor.

Gençliğinin yanı sıra iş dünyasında edindiği tecrübelerle ve ekonomik konularda duyarlı bir bakış sergiliyor. Gerçek yaşam sorunlarına odaklanarak, farklı kesimlere hitap edebilme yeteneğiyle öne çıkıyor.

Siyasetteki deneyimleriyle gençleri temsil etme potansiyeline sahip İlker Çalışkan, meclis üyesi adaylığının sadece bir koltuk yarışı olmadığını, aynı zamanda toplumsal sorumlulukları üstlenmek anlamına geldiğini vurgulayarak gençlere umut veriyor.

Bu nedenle, İlker Çalışkan gibi genç ve vizyoner meclis üyesi aday adaylarına destek verilmesinin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin güçlü bir şekilde temsil edilmesine katkı sağlayabileceğini düşünüyorum.

İlker Çalışkan, 2019 yılında yine Sayın Bora Balcıoğlu'nu destekleyen gençler arasında yer almıştı. Yine 2020 yılında Berker Esen ve Mümün Koçoğlu arasında geçen kongrede, Mümün Koçoğlu'nun listesinde yer almıştı. İlçe seçiminin ardından o dönem ilçe başkanlığını kazanan Berker Esen'e küsmeden tam bir partili olarak, iki ay sonra Alibey Mahalle Başkanlığı görevine getirildi. Parti aidiyetini benimsemiş bir gence şans verilmeli. Evli, aklı başında bir genç.

Yine eşi Çağla Çalışkan da siyasetin içinden genç ve başarılı bir kişi. Bugün Atatürkçü Düşünce Derneği'nde başkan yardımcılığı yapıyor. Siyasetten uzak değiller; geçtiğimiz dönemde CHP Gençlik Kolları'nda yönetimde görev almış bir isim. Çalışkan'ın babası ise bugün Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda yönetim kurulu üyesi Muzaffer Çalışkan. Ailecek aslında Silivri'nin sorunlarını iyi biliyorlar. Yıllardır esnaflık yapan bir aile oldukları için, esnafın sorunlarını da iyi anlıyorlar.

İlker Çalışkan, yine Mega Country Kır Bahçesi ve Düğün Salonları'nın işletmecisi. Bu da onun her kesime rahatça dokunabileceği bir iş sahası aslında. Hepimizin en rahat ulaşabileceği meclis üyelerinden biri olacak, eğer şans verilirse.

Kalın sağlıcakla…
 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
26Mar
28Oca
13Nis