Çolakoğlu, Silivrispor emin ellerde

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Kulüp binasında yapılan toplantıda Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarının sorularını yanıtlandırarak 2023- 2024 sezonu öncesinde sessizliklerini bozdu. Toplantının açılış konuşmasını kulüp başkanı Nuri Çolakoğlu yaptı.

ÇOLAKOĞLU: YENİ SEZONA BOMBA GİBİ GELİYORUZ

Çolakoğlu’nun ilk sözleri transferle ilgili oldu. Çolakoğlu bir tane forvet eksiklerinin kaldığını söyledi. Çolakoğlu “Bir tane eksiğimiz kaldı: forvet. 17 tane transfer yaptık. 5 tane de iç transferle yolumuza devam ettik. Altyapıdan da 7 tane oyuncuyu kadromuza kattık. Bir tane çilek transferimiz olacak. Golcümüzü alırsak yeni sezona bomba gibi geliyoruz” dedi.

“SİLİVRİSPOR EMİN ELLERDE”

18 Ağustos’a kadar kendi tesislerinde hazırlık yapacaklarını, ikinci etap hazırlıkları için bu tarihte Bolu Termal’de 12 günlük kamp yapacaklarını kaydeden Çolakoğlu “18 Ağustos’a kadar kendi tesislerimizde çalışacağız. 18 Ağustos’ta Bolu Termal’de 12 günlük kampımız var. Bu sene iddialı takım kurduk. Gelirse şampiyonluk seviniriz. Gelmezse de Silivrispor emin ellerde. Bunu herkes böyle bilsin.” İfadesini kullandı.
 

“BURADA KİMSENİN BİR KURUŞ ALACAĞI KALMAZ”

Silivrispor üzerinde kesinlikle hiçbir menfaat ve çıkar beslemediklerini kaydeden Çolakoğlu “Silivrispor üzerinden kesinlikle hiçbir menfaat ve çıkarımız yok. Elimizden geldiğince maddi, manevi Silivrispor’un yanındayız. Silivrispor bizim karşılıksız ve menfaatsiz sevdamız. Yönetim kurulu olarak şu ana kadar hiçbir yerden bağış almadan, bu transferlerin hepsini cebimizden karşıladık. Futbolcuların paralarının 3’te 2’si ödendi. Geri kalanlar maç başı. Zaten iki yıldan beri borçlandırmadık kulübü. O da referans oldu bize. Futbolcular ‘Size gelelim. Silivrispor’da olalım’ diye arıyorlar. Bizimle kimse para konuşmuyor. Bazı futbolcular da imzayı atıp parasını almadan devam ediyor idmana. O havayı yakaladık. Buraya gelecek oyuncu, teknik kadro kim gelirse gelsin burada kimsenin bir kuruş alacağı kalmaz” dedi.

FOTO: ENGİN AKIN
HABER: İSKERDER KORDU

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN