Kültür

Kültür Haberleri

Silivri’de unutulmaz yoğurt festivali

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 61. Yoğurt Festivali büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Açılış korteji ile başlayan ve 3 gün süren festivalde çeşitli sergiler, gösteriler, şenlikler, sinema gösterimleri, halk dansları gösterileri, ödüllü turnuvalar, yoğurt yeme yarışması ve geleneksel yoğurt mayalama yarışması düzenlenirken; ünlü sanatçılar Sibel Can, Aleyna Tilki ve Özcan Deniz en güzel şarkılarıyla Silivrilileri adeta mest etti.

61. Yoğurt Festivali’ne Özcan Deniz ile muhteşem final

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 61. Yoğurt Festivali’nin üçüncü ve son gününde keyif ve coşku dolu anlar yaşandı. Sergiler, turnuvalar, Çilek ile Baloncuk Gösterisi, çocuk sineması ve Geleneksel Yoğurt Mayalama Yarışması’na sahne olan festivalin son gününde, ünlü sanatçı Özcan Deniz en güzel şarkılarıyla Silivri’de adeta fırtına gibi esti.

Yoğurt festivali coşkusu tüm hızıyla devam ediyor

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 61. Yoğurt Festivali’nde ikinci gün geride kaldı. Turnuvalar, baloncuk gösterisi, çocuk şenliği, sergiler, karaoke yarışması, balık tutma yarışması, halk dansları gösterisi ve yoğurt yeme yarışmasına sahne olan festivalin ikinci gününde, sevilen şarkıcı Aleyna Tilki verdiği konserle Silivrilileri adeta mest etti.

Silivri’de yoğurt festivali coşkusu başladı

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen ve üç gün sürecek olan 61. Yoğurt Festivali, renkli açılış korteji ile başladı. Festivalin birinci gününde sahnelenen yöresel halk dansları gösterisi büyük beğeni toplarken, ünlü sanatçı Sibel Can verdiği konserle Silivrililere coşku dolu, unutulmaz bir gece yaşattı.

Silivri’de börek festivali coşkusu yaşandı

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Ortaköy Börek Festivali, geleneksel börek yarışması, halk oyunları gösterisi, hediyelik eşya stantları ve ikramlar eşliğinde, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Sevilen sanatçı Rafet El Roman’ın birbirinden güzel şarkılarını seslendirdiği konser ile festival coşkusu adeta doruğa çıktı.

Silivri’de yazlık sinema heyecanı başlıyor

Silivri Belediyesi, her yıl geleneksel hale getirdiği Yazlık Sinema Nostaljisi etkinliğine bu yıl da devam ediyor. 14 Temmuz’da Afacanlar İş Başa Düştü filminin gösterileceği gala programı ile başlayacak olan etkinlik, 15 Temmuz’da Kuşatma Yedi Uyuyanlar, 16 Temmuz’da ise Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu filmi ile devam edecek.

61. Yoğurt Festivali için geri sayım başladı

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 61. Yoğurt Festivali, 21 Temmuz 2023 Cuma günü saat 19.00’da yapılacak açılış korteji ile başlayacak. 3 gün sürecek festivalde çeşitli gösteriler, sergiler, turnuvalar, şenlikler, yarışmalar ve sinema etkinlikleri düzenlenirken; ünlü sanatçılar Sibel Can, Aleyna Tilki ve Özcan Deniz en güzel şarkılarıyla Silivrilileri coşturacak.

Silivri belediyesinden kadınlara özel kültür gezisi

Silivri Belediyesi, “Kadınlarımızla Cami ve Müzelerimizi Geziyoruz” sloganıyla ilçede yaşayan kadınlar için kültür gezisi düzenliyor. Gezi kapsamında kadınlar Hz. Yuşa Cami ve Türbesi, Çamlıca Cami | Çamlıca Tepesi ve İslam Medeniyetleri Müzesini ziyaret ediyor.

Ortaköy börek festivali 16 temmuz’da

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 13. Ortaköy Börek Festivali, 16 Temmuz 2023 Pazar günü Ortaköy Meydanı’nda gerçekleştirecek. Birbirinden lezzetli böreklerin yarışmasına sahne olacak festivalde ünlü sanatçı Rafet El Roman en güzel şarkılarını Silivrililer için seslendirecek.

Festivaller Temmuz'da başlıyor

Silivri Belediyesi'nin 2023 yılı yaz sezonu festivaller programı belirlendi.

Toplam 48 haber.