Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım haberleri, haber editörü Fatma Sarıbıyık Yıldırım tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fatma Sarıbıyık Yıldırım'a ait haberler

Yılmaz: 19 Mayıs 1919 ruhu her daim yaşamalı ve yaşatılmalıdır

Önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında;”19 Mayıs 1919 ruhu her daim yaşamalı ve yaşatılmalıdır” dedi.

Ceylan görevinden istifa etti

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, görevinden istifa etti.

Silivri'de 14 Mayıs dünya çiftçiler günü kutlamaları zeytin fidanlarıyla anlam buldu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nde, İBB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Atalık, yerel sivil toplum kuruluşları ve s Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'nde bir araya geldi. Etkinlikte, barışın ve bereketin simgesi olan zeytin fidanları toprakla buluşturuldu, çiftçilere ve tarımın geleceğine dair umutlar paylaşıldı.

İBB'den Çiftçilere fide desteği

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen ve ilçedeki çiftçilere yönelik yazlık sebze fidesi dağıtım etkinliğine katıldı.

Başkan Balcıoğlu, Çiftçiler günün de kadın üreticilerle bir araya geldi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve eşi Sena Balcıoğlu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'nde (TÜRAM) düzenlenen etkinlikte kadın üreticilerle bir araya geldi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Eczacıları unutmadı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 14 Mayıs Dünya Eczacılık Günü münasebetiyle ilçede faaliyet gösteren eczaneleri ziyaret ederek eczacıların bu özel gününü kutladı. Eczacıların sağlık sistemi içindeki önemine vurgu yapan Balcıoğlu, eczacılara teşekkürlerini iletti.

İBB’den Silivri’deki Balıkçılara tekne bakım malzemesi desteği

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, ilçedeki balıkçılara yönelik tekne bakım malzemesi desteği dağıtımına katıldı. Küçük ölçekli balıkçılar için sürdürülen bu destek, bu yıl da devam etti ve 12 metre altı teknelere sahip tekne sahibine bakım malzemeleri sağlandı.

Silivri'de 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü coşkuyla kutlandı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle Silivri Ziraat Odası tarafından düzenlenen törende çiftçilerle buluştu. Silivri sahilindeki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu 2800 meyve ağacı fidanı dağıttı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Alipaşa Ek Hizmet Binamızın bahçesinde düzenlenen meyve ağacı fidan dikim etkinliğinde 35 mahallenin muhtarlarıyla bir araya geldi. Bu çevreci etkinlik kapsamında, mahallelerdeki üreticilere 2800 meyve ağacı fidanı teslim edildi.

Murat Yıldız: “Türkiye’nin 1 Numarasıyız”

Ünlü sanatçılar Safiye Soyman ve Faik Öztürk çiftinin komşuluk yaptığı Tiny Roof Kırklareli Kıyıköy 1. Etap’ta Lansman ve Bahar Şenliği düzenlendi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Marmara Belediyeler Birliği Denetim Komisyonu'na seçildi!

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Marmara Belediyeler Birliği'nin yeni dönem çalışmalarına etkin bir başlangıç yaptı. Birliğin ilk Meclis Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimlerde Balcıoğlu, Denetim Komisyonu Üyeliğine seçilerek, Silivri'nin bölgesel iş birliğindeki etkin rolünü güçlendirdi.

Silivri Manastır Göçmenleri Derneğinden Balcıoğlu’na ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Manastır Göçmenleri Derneği Başkanı Nami Karagöz ve dernek yönetimini belediye başkanlık makamında ağırladı.

Balcıoğlu ve Akgün fikir alışverişinde bulundu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü, beraberindeki grup başkan vekili Murat Erçağ ve meclis üyesi Hakan Çebi ile birlikte makamında ağırladı.

Gümüşyaka Cem Evi Yönetiminden Balcıoğlu’na ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Cem Evi Başkanı Rıza Eroğlu ve yönetim kurulu üyelerini belediye başkanlık makamında ağırladı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan'ı makamında ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri’nin eski belediye başkanlarından Hüseyin Turan'ı belediye başkanlık makamında ağırladı

Balcıoğlu Karadağ’ı ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Silivri Sorumlusu Hüseyin Karadağ'ı belediye başkanlık makamında ağırladı.

Toplam 696 haber.