Silivri'nin ilk SUSHİ Restaurantı açılıyor

Farklı konsepti ile Silivri'de bir ilk olacak Yeşil Dragon Sushi Restaurant Cumartesi günü kapılarını müşterilerinin hizmetine açıyor.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Japon mutfağına ait hiçbir Restaurant olmayan güzel İlçemiz Silivri'de farklı konsepti ve mutfağı ile ilklerin yer alacağı Yeşil Dragon Restaurant 7 Ekim Cumartesi günü açılıyor.

Sushi'nin her türlü çeşitlerini, pizza, makarna ve japon mutfağına özgü salataları ile hizmet veren Yeşil Drago Restaurant açılışını gerçekleştiriyor. Silivrililerin artık sushi için İstanbula gitmelerine gerek kalmayacak. Yeşil Dragon Sushi Restaurant uzman ekibi ile Silivri'de herkesi işletmesine davet ediyor. Sushilerinde birebir orjinal ve organik malzemeler kullanılıyor. Philadelphia peyniri, taze somon, karides ve kalamar ile sushi çeşitlerinde mutfağının zenginliğinin ön plana çıkmakta. 7 Ekim Cumartesi günü saat:13.00 de tüm Silivri halkını açılışa beklyoruz.  

Yeşil Dragon Sushi Restaurant, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Sarılar Apartman, Atatürk Cd. 45/A A Blok, 34570 Silivri/İstanbul ( Vergi Dairesi Yanı) adresinde Atatürk Heykeli arkasında hizmet veriyorve sizleri bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN