Çatalca'da otopark sorunu artık yok

Başkan Mesut Üner, dönemi içinde Çatalca'ya kazandırılan hizmetlerle ilçe halkın yaşam hayatını kolaylaştıran dokunuşlar yapıyor.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Sadece Çatalca ilçesinin değil günümüz şehir hayatının en büyük sorunlarından biri hiç tartışmasız otopark sorunu oldu. Başkan Mesut Üner ilçeye tarihi hizmetler kazandırırken çözüme kavuşturduğu en önemli sorunlardan biride otopark sorunu oldu.

Başkan Mesut Üner ilk etapta ilçe merkezinde Cumhuriyet Meydanı altına katlı kapalı üç yüz araçlık modern bir otopark kazandırdı. Böylesine modern bir kapalı katlı otoparkı Çatalca’ya kazandıran Başkan Mesut Üner eş zamanlı olarak Mehmetçik Meydanı’na kapalı pazar kazandırdı ve pazarın olmadığı günlerde kapalı Pazar bin araç kapasiteli otopark olarak Çatalca halkına hizmet vermeye başladı. Tüm bu otoparklara ilave olarak yine harekete geçen Başkan Mesut Üner, Çatalca İto Ortaokulu arkasında iki yüz elli araçlık, otobüs durağı karşısına ise yetmiş beş araçlık daha otopark kazandırdı ve toplamda bin altı yüz yirmi beş araçlık otopark imkânıyla Çatalca ilçesinde dünya şehir hayatının otopark sorununu sıfır noktasına getirip resmen bitirmiş oldu.

ÜNER: ÇATALCA’DA OTOPARK SORUNUNU RESMEN BİTİRDİK
Böylesine değerli çalışmalarının sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner ; ‘’Günümüz şehir hayatının en önemli sorunlarından biri tüm dünyada otopark sorunu olarak bilinir. Dünya şehir hayatının sorunu otopark sorunu göreve geldiğimizde fazlasıyla ilçemizde de hissediliyordu. Bizde her sorunda olduğu gibi hemen kollarımızı sıvadık ve çözüm için çalışmalara başladık. İlçemiz merkezinde dört ayrı mekânda toplamda bin altı yüz yirmi beş araçlık otopark yapımı sağladık ve Çatalca ilçemizde otopark sorununu resmen bitirdik. Tüm halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN