Çatalca'da Çocuklar Mutlu ve Mesut

Çatalca halkı, ilçeye yakın dönemde Başkan Mesut Üner tarafından kazandırılan tarihe geçen hizmetlerin tadını çıkarmaya devam ederken, ilçedeki kültür-sanat etkinlikleri aralıksız devam ediyor.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Kültür-sanat etkinliklerinin merkezinde bu kez Başkan Mesut Üner’in çok sevdiği ve icraatlarının merkezinde bulunan çocuklar oldu. Başkan Mesut Üner ilçedeki çocuklara muhteşem bir tiyatro gösterisi armağan etti. 

Çatalca’da ilkbahar ve yaz dönemini, ilçeye yakın dönemde kazandırdığı Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nde adeta kültür-sanat bahçesine dönüştüren Başkan Mesut Üner, soğuk kış aylarında da Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde kültür-sanat etkinliklerine aralıksız devam ediyor. İlçedeki çocuklar, keyifli bir cumartesi gününde ‘’Sihirbaz Palyaçolar’’ oyununu büyük bir keyifle izlediler. Oyunu Çatalca Belediyesi Tiyatro Akademisi eğitmenleri ve öğrencileri iki perde halinde sergiledi. Çatalca’daki çocuklar oyuna oldukça yoğun ilgi gösterirken, çocukların aileleri her zaman çocuklara ve gençlere yönelik aktivitelerinden dolayı Başkan Mesut Üner’e teşekkür ettiler.

Tiyatro gösterisi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Görev süremiz boyunca çalışmalarımızın merkezinde yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ile gençlerimiz ve onları yetiştiren kıymetli mutlu aileleri oldu. Bu aralar sömestre çok kısa bir zaman kala yoğun eğitim programlarında yorulan evlatlarımızı tiyatro etkinliğimizle buluşturmak istedik. İki perde halinde sergilediğimiz tiyatro etkinliğimizde yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve ailelerinin mutluluğuna şahit olmak, ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Daha nice kıymetli kültür-sanat etkinliklerinde buluşmak umuduyla, etkinliğimize gösterdiğiniz yoğun ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürler.’’ dedi. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN